Skip Navigation Links

Halkın Can ve Mal Güvenliğine Baştuğ ve Uysal İmzası.

İskenderun'da halkın can ve mal güvenliğinin en etkili biçimde sağlanması için başlatılan yatırım atakları hız kesmeden devam ediyor.

Gündem   A+a-


Halkın Can ve/" target="_blank">ve Mal Güvenliğine Baştuğ ve Uysal İmzası…
 
İskenderun’da halkın can ve mal güvenliğinin en etkili biçimde sağlanması için başlatılan yatırım atakları hız kesmeden devam ediyor.
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ile İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Huzuru Koruma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ’un koordineli çalışmaları sonucu devam eden yatırım atağında, MOBESE Binası Protokolü Mustafa Baştuğ’la, Denizciler Beldesi’ne yeni bir polis merkezi yapılması prokokolü ise Hayırsever İşadamı Denizciler Beldesi’nde faaliyet gösteren Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal’la imzalandı.
İskenderun Kaymakamlığı’nda düzenlenen protokol töreninde, bihayli heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen Müteahhit Ali Uysal, beldede büyük eksikliği hissedilen polis merkezi binası konusunda serzenişlere duyarsız kalamadığını ve İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’nın teklifini seve seve kabul ettiğini söyledi.
 
 
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da, MOBESE Merkezi ile Denizciler Polis Merkezi inşaatlarının yapımına öncülük ettikleri ve katkı sundukları için İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Huzuru Koruma Derneği Başkanı Sanayici İşadamı Mustafa Baştuğ’a, Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal’a ve MOBESE Merkezi için 600 bin TL katkı sunan Yazıcı Demir-Çelik A.Ş.’ye teşekkür etti.
Kaymakam Ali İhsan Su konuşmasında şöyle dedi: “Güvenlik hizmetleri son derece önem arz eden hizmetlerden bir tanesidir. Halkımızın güvenlik hizmetlerinden en üst seviyede yararlanabilmesi için, İnsan unsurunun önemi kadar, bina ve araç gereçlerde çok önemli bir faktör durumundadır. Bu anlamda ilçemizde ihtiyaç duyduğumuz, iki hizmet binasının yapımıyla ilgili bugün bir protokol imza töreni düzenledik. Bir tanesi Denizciler’de malumunuz, polis merkezimiz var. Orayı yine Denizciler’de, mülkiyeti emniyetimize ait olan bir yerde, yeni bir bina yaparak, polis merkezimizi oraya taşıyacağız. Bu konuda sağ olsun işadamımız Müteahhit Ali Uysal bize ve emniyetimize yardımcı oldu. Orada iki katlı güzel bir bina yaparak, o bölgede ki tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Vatandaşlarımız daha güzel, ulaşılabilir daha güzel ortamda hizmet almış olacaklar. Orada ki personelimizde çok daha güzel bir ortamda, vatandaşımızla beraber olabilecek ve hizmet sunumunu gerçekleştirmiş olacaklar. Bu polis merkezi yapımını üstlenen, değerli işadamımız Ali Uysal’a çok teşekkür ediyorum.
İkinci olarak ta ilçemizde çok yakın zamanda devreye girecek olan Mobese sistemidir. Bu Mobese hizmetinin devreye girmesi sonucunda, hem polis merkezimize hem de Mobese hizmetinin sağlıklı şekilde yürütebilmesi için bir binaya ihtiyacımız vardı. Oranın yapımında yine hayırseverlerimizden, büyük kısmını Yazıcı Holding 600 Bin Lira gibi önemli bir katkı sağlayarak büyük bir kısmını üstlendi. Bunun devamını da yine İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Huzuru Koruma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ’un ve diğer işadamlarımızın katkısıyla Mobese binamızın yapımına başladık. “
 
Protokol töreninde konuşurken oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen Denizciler’de faaliyet gösteren Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, özgeçmişiyle birlikte yapımına başladığı polis merkezinin durumu hakkında bilgiler verirken şöyle dedi: “6 yıl önce Uysal inşaatı kurup bu bölgede müteahhit hizmeti vermeye başladım. Kaliteden ödün vermeden, beşeri ilişkilere önem vererek, halkla ilişkilerimizi, kamu kurumlarıyla olan diyaloglarımızı, çalışan personelimizle olan ilişkilerimizi, olmazsa olmazımız diyerek, Yaradan’ın verdiği nimetleri paylaşarak onur duyarak, bu hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz. 2010 yılında Denizciler polis merkezimize 1 adet Ford Connect araba hediye ettik. Karakolumuzun fiziki yapımızın iyi olmadığını düşünerek, İlçe Emniyet Müdürümüzün serzenişlerini dikkate alarak, bu ihtiyacı da gidermek için Denizciler Akarca yolu üzerinde bir tane polis merkezi yapıp hediye etmeyi taaddüt ettik. Şuanda inşaatımızın kaba inşaatı bitmiş durumda, inşallah 12. ayda teslim edeceğiz. “
 
için İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Huzuru Koruma Derneği Başkanı Sanayici İşadamı Mustafa Baştuğ da törende yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Sanayi Demir Çelik sektöründeyim ayriyeten İskenderun Polis dernek başkanı olarak da görevimi yürütmekteyim. İskenderun’da bir polis merkezi, karakol binası ve mobese binası yapmak için buradayız. Şimdiden İskenderun’umuza hayırlı olsun. “
 
Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da, son zamanlarda İskenderun’a hem personel açısından hem hizmet yönleri açısından ciddi yatırımlar ve gayretleri olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: “Ben geldiğimden bu yana personel sayısında önemli bir artış sağladık ama halen yeterli görmüyoruz. Geçen sene İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız açıldı. Mobese inşaatımız bitmek üzere, çok kısa zamanda mobeseyi şuan ki İlçe Emniyet Müdürlüğünde faaliyete sokacağız. Bugün protokolünü yapacağımız Mobese merkezine taşıyacağız. Şuanda iki tane inşaatına başladığımız, polis merkezi inşaatımız var. Bir tanesi merkezde aynı zamanda Mobese merkezi olacak, adı ise Şehit Haydar polis merkezi olacak. Diğer taraftan Denizcilerde bir karakola ihtiyacımız vardı. Nasıl ederiz diye çare ararken, Ali Bey’e teklifimizi götürdük Ali Bey sağ olsun bizim bu teklifimizi kırmadı, şuanda bizim için bir polis merkezi yapıyor şuanda bitmek üzere, çok kısa süre içerisinde inşallah orada ki polis merkezimizi faaliyete sokacağız. “
 
 




Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet