Skip Navigation Links

Gazeteciler Ata'nın Huzurunda..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve bazı üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sundular.

Gazeteciler Ata'nın Huzurunda..Web
TV

Gündem   A+a-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve bazı üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sundular.
 
Atatürk, silah arkadaşları ve şehit basın mensupları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından toplu halde İstiklal Marşımız seslendirildi.
 
İGC Başkanı Veysel Cıncık, günün anlamıyla ilgili yaptığı konuşmada, gazetecilerin sorunlarının yıllardır oevam ettiğini belirtti. Cıncık, İGC'nin yeni yönetimi olarak, basının çıtasının yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, 9 Ocak gecesi düzenlenen ilk basın gecisine katılımın olağanüstü olmasından memnuniyet duyduklarını söyledi. Cıncık, "ancak üzüntümüz, gecemize katılan tüm gazeteci arkadaşlarımızın şu anda yaptığımız çelenk sunma törenine de katılmamaları. Zamanla, bunun düzeleceğine, birlik ve beraberliğimizin sımsıkı hale geleceğine inanıyorum.10 Ocak tüm çalışan gazetecilere kutlu olsun" 
dedi.
Törene katılan basın mensupları daha sonra bir anı fotoğrafı çektirdiler.
Gazeteciler Ata'nın Huzurunda.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet