Skip Navigation Links

CHP Gençlik Kolları İGC'yi Ziyaret Etti

CHP İskenderun, Arsuz ve Belen İlçe Gençlik Kolları yönetimi İskenderun Gazeteciler Cemiyetine tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP Gençlik Kolları İGC'yi Ziyaret EttiWeb
TV

Gündem   A+a-

CHP İskenderun Arsuz ve Belen İlçe Gençlik Kolları yönetimi İskenderun Gazeteciler Cemiyetine tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarete katılan CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, Arsuz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış ve Belen İlçe Gençlik Kolları Başkanı İklime Kabasakal, yönetimleri ile birlikte yaptıkları ziyarette ilk olarak İGC yönetimi yapmış oldukları kongreden ötürü tebrik etti ve daha sonra da tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Veysel Cıncık ise, "Gençlere çok değer veriyoruz. sizler bizim geleceğimizsiniz. biz basın mensupları olarak her zaman yanınızdayız. Bizim de gazeteci kisvesi altında mesleğimizi ayaklar altına kişiler için çalışmalarımız olacak. Önümüzdeki günlerde bir deklarasyon yayınlayacağız ve bunu tüm STK'lara, siyasi protokole, esnaflara ve iş adamlarına yollayacağız. Bundan sonra kimse mesleğimizi ayaklar altına alamayacak" dedi.

CHP Gençlik Kolları İGC'yi Ziyaret Etti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet