Skip Navigation Links

Aura ile Kadınlar Artık Daha Bilinçli Daha Sağlıklı

Aura Estetik ve Güzellik Merkezi’nin düzenlediği Kozmetoloji Söyleşi Günleri ile artık kadınlar daha bilinçli daha sağlıklı.

Aura ile Kadınlar Artık Daha Bilinçli Daha SağlıklıWeb
TV

Gündem   A+a-

Aura Estetik ve Güzellik Merkezi’nin düzenlediği Kozmetoloji Söyleşi Günleri ile artık kadınlar daha bilinçli daha sağlıklı.

Kurulduğu günden bugüne, yenilikçi ruhu ile her geçen gün biraz daha ivme kazanma anlayışında olan Aura Estetik ve Güzellik, İskenderun halkının mevsim geçişlerinde yaşadığı problemleri konuşmak ve çözüm bulmak üzere düzenlendiği konferansa Kozmetolog Arzu Derya Benlioğlu konuşmacı olarak katıldı.

İskenderun halkına her zaman en mükemmeli sunmaya ve standartlarını her daim yüksek tutmaya devam eden Aura Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi Serap Çam ve Müge Güler bir ilke daha imza atarak, İskenderun Belediye Kültür Sarayında Kozmetoloji Söyleşi Günü düzenledi.

Güzelliklerine ve sağlıklarına önem veren İskenderunlu kadınların yoğun ilgi gösterdiği konferansta, kulaktan dolma bilgiler yerine bilimin ön gördüğü şekilde bilinçlendirmeye yönelik konuşma yapan Derya Benlioğlu’nun önerilerini katılımcılar can kulağıyla dinledi.

Konuşma sonunda etkinliği sağlayan Aura Estetik ve Güzellik Merkezi’ne teşekkür eden Benlioğlu’na Serap Çam ve ortağı Müge Güler çiçek takdim etti.

Katılımcıların yoğun ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu belirten Serap Çam, İskenderunluları bilinçlendirmeye yönelik daha bir çok projelere imza atacaklarını söyledi.

Aura ile Kadınlar Artık Daha Bilinçli Daha Sağlıklı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet