Skip Navigation Links

Altın Vadi Residance Hatay’daki En Özel Projelerden Biri..

İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinden oluşan Genç İMO üyelerine teknik eğitim gezileri sürdürüyor.

Altın Vadi Residance Hatay’daki En Özel Projelerden Biri.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli ile İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz, İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinden oluşan Genç İMO üyelerine teknik eğitim gezilerini sürdürüyor.

Hatay’ın seçkin inşaat projelerine düzenlenen gezilere devam eden İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliğinin Genç İmo üyelerine eğitim turlarında, bölgenin en  prestijli ve özel projelerinden Altın Vadi Residance’da teknik bilgiler verildi.

Canpolat İnşaat’ın tüm hızıyla inşaatını sürdürdüğü 26 kat ve 3  bloktan oluşan Altın Vadi Residance projesini mercek altına alan Genç İMO üyesi İnşaat Mühendisi adayları, proje Müdürü İnşaat Mühendisi Atilla Tavşanlı’dan teknik bilgiler aldılar.

Uzun  süren sunumu ilgi ve dikkatle dinleyen Genç İmo üyeleri, zemin etütten temel aşamasına ve kazıklı sisteme ve güçlendirilmiş zemin üstüne inşa edilen 26  katlı bloklarda kullanılan teknikler ve uygulama yöntemleriyle ilgili bilgilerle donatıldılar.

Altın Vadi Residance Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Atilla Tavşanlı ise sunum sonrası yaptığı açıklamada, genç mühendis adaylarıyla böylesi önemli bir projenin teknik ve uygulama boyutunu paylaşmaktan heyecan duyduğunu belirterek, bölgenin gurur abidesi bir projede zemin etüd, temel ve kazık uygulamalarında hassasiyet gösterdiklerini anlattı.

Sunum sırasında öğrencilere Altın Vadi Residance projesinde uygulanan sistemle ilgili değerlendirmesini yapan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli, Altın Vadi Residance Projesinin Hatay’daki en özel projelerinden birisi olduğunu söyledi.

İnşaat Mühendisliğinin teknik ve bilgi açısından sağlam bir donanıma sahip olmasından dolayı her şartta ve koşulda inşaatların depreme ve doğa olaylarına dayanıklı bir şekilde yapılabildiğini belirten Selim Harbiyeli, inşaat mühendisi adaylarının eğitim ve sahada bilgi almaları açısından özel projeleri ziyaretlerinin süreceğini söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz de yaptığı açıklamada, üniversitede verilen teorik bilginin sahaya ve şantiyeye yansıması, mühendis adaylarının iş hayatına atıldıklarında tecrübe edinmiş olmalarının önemine dikkat çekerek, Hatay’da ayrım gözetmeksizin özel ve önemli projeleri ziyaret etmeye devam edeceklerine vurgu yaptı.

Genç İMO Başkanı Selim Dinçer de yaptığı açıklamada, inşaat mühendisliği fakültesi öğrencilerinin şantiye deneyimi ve iyi bir gözlem yapmaları için önemli projeleri gezmeye devam ettiklerini söyledi.

 

Altın Vadi Residance Hatay’daki En Özel Projelerden Biri..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet