Skip Navigation Links

2016’da İskenderun Parklarla Donatılacak

İskenderun Belediyesi vatandaşların rahat nefes alabilecekleri, keyifli zaman geçirebilecekleri dinlenme alanlarına büyük önem vererek

2016’da İskenderun Parklarla Donatılacak

Hatay   A+a-

İskenderun Belediyesi vatandaşların rahat nefes alabilecekleri, keyifli zaman geçirebilecekleri dinlenme alanlarına büyük önem vererek 2015 yılı içerisinde yeni park alanları oluşturdu.

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde atıl durumda bulunan alanları revize ederek yeni parkları halkın kullanımına açtı. Kent merkezinde kullanılmayan araziler üzerinde bitki dikimi, kent mobilyası montajı ve çocuk oyun grupları ile hazır hale getirdiği parkları ilçe halkının beğenisine sunuldu.

Yeni Parklarla İskenderun’un 2016 yılı içerisinde parklarla donatılacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halkın oksijen deposu olacak yeni parkların hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi. Yeni yıl ile birlikte büyük hedeflerinin var olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil şunları söyledi;”yapacağımız imar değişiklikleri ile birlikte şehirde kişi başına düşen yeşil alan miktarını üst seviyeye çıkartacağız. Belediyemize yeni kattığımız ziraat bahçesi alanı ile birlikte halkımızın nefes alabilecek alan sayımızı çoğaltacağız. Bir anlamda 2016 yılı yepyeni park alanları ile donatılacak. Planlamalarımız içerisinde çocuk temalı kültür, kreş ve eğitim parklarda var”şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet