Skip Navigation Links

İskenderun’da Öfkeli Vatandaşlar Enerji Sa’yı Bastı !!!

Her gün kesilen elektriklere isyan eden vatandaşlar Enerji Sa’yı bastı. İskenderun Dumlupınar Mahallesi sakinlerinden öfkeli bir grup vatandaş,

İskenderun’da Öfkeli Vatandaşlar Enerji Sa’yı Bastı !!!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’da Öfkeli Vatandaşlar Enerji Sa’yı Bastı !!!

Her gün kesilen elektriklere isyan eden vatandaşlar Enerji Sa’yı bastı. İskenderun Dumlupınar Mahallesi sakinlerinden öfkeli bir grup vatandaş, Enerji Sa’ya giderek güvenlik görevlileri ve çalışanlara zor anlar yaşattı.

Hastalarının olduğunu ve ders çalışan çocuklarının mağduriyetini anlatan vatandaşlar, soğuk kış gecesi kesilen elektriklerin herkesi çileden çıkardığını dile getirerek çalışanlara zor anlar yaşattılar.

Dumlupınar Mahalle Muhtarı Alaattin Karadal’ın da Enerji Sa İskenderun İşletme Müdürü Mehmet Ali Tunç’u araması sonrası vatandaşların tepkisi yaklaşık 1 saat sonra dindirilebildi.

Öfkeli kalabalığa laf anlatmakta ve planlı yatırımların geldiği noktayı izahta zorlanan Enerii Sa yetkilisi, çok sık kesilen İskenderun Dumlupınar Mahallesi’ne ek trafo sözü verdi.

Her defasında söz verildiğini belirterek tepki gösteren öfkeli vatandaşlar, Enerji Sa’nın bölgede yaptığı yatırımlardan haberlerinin olmadığını söylediler.

Hastaları ders çalışan çocukları olduğunu söyleyen Dumlupınar Mahallesi sakinleri, isminin Erol olduğu öğrenilen Enerji Sa’da şef olarak çalışan kişiye zor anlar yaşatırken, aldıkları tüm sözlere rağmen önce inanmak istemediler, daha sonra elektrik kesintisine neden olan trafoya birlikte giderek sorunun çözümü noktasında yapılacaklar hakkında bilgi aldılar.

İlk 1 saat oldukça öfkeli olan kalabalık, trafoların değişeceği ve sıkıntılı mahallelerde ek trafo konulacağı bilgisini Enerji Sa İskenderun İşletme Müdürü Mehmet Ali Tunç’tan duyunca biraz sakinleşerek evlerine dağıldılar. 

İskenderun’da Öfkeli Vatandaşlar Enerji Sa’yı Bastı !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet