Skip Navigation Links

HBB İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Başkan Savaş hizmeti hemşehrileriyle istişareler ederek üretiyor

HBB İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

İl genelinde 15 ilçenin tamamını kapsayan sorunlara çözüm odaklı yaklaşım istişareleri kapsamında hemşehrileriyle bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu kapsamda Altınözü’nde gerçekleşen toplantılara katıldı.

 

ALTINÖZÜ MAHALLELERİNDE EKSİK KALAN VE TALEP EDİLEN HİZMETLER KONUŞULDU

 

Altınözü’nün Toprakhisar, Boynuyoğun, Yarseli ve Mayadalı mahallelerinde gerçekleşen toplantılarda ilçe genelinde eksik kalan ve talep edilen hizmetleri ele alarak çözüm noktasında yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş, Hatay’ın her noktasını insan odaklı belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için büyük gayret sarf ettiklerini ifade etti.

 

ALTINÖZÜ’NÜ TEMİZ SU İLE BULUŞTURMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

 

Her ilçe gibi Altınözü’nde de özellikle temiz içme suyu konusunda büyük sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Başkan Savaş, hemşehrilerinin musluklardan akan suyu gönül rahatlığıyla tüketebilmesi için içme suyu şebekesini sil baştan yeniden döşeme çalışmalarında sona yaklaştıklarına vurgu yaptı.

 

İçme suyu bağlamında HBB olarak büyük bir gayretle çalıştıklarını kaydeden Başkan Savaş, insan sağlığı önceliğinde yapılacak hizmetlerle Hatay’ın geleceğe sağlam adımlarla gidebileceğini söyledi.

 

MUHTARLAR, BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMET NOKTASINDAKİ ÜRETKEN TUTUMUNDAN ÇOK MEMNUN

 

Başkan Savaş’ın yaptığı istişarelerle Hatay’a uzun soluklu ve nokta atışı hizmetler ürettiğini belirten mahalle muhtarları, bu anlamda HBB’nin Altınözü genelinde yürüttüğü ekonomik ve toplumsal başta olmak üzere kapsamlı ve verimli bir hizmet performansı ortaya koyduğunu dile getirdiler.  

 

HBB, ARTI DEĞER KAZANDIRAN PROJELERİYLE HATAY’I AYAĞA KALDIRIYOR

 

İl genelinde hayata geçirilen projeler ve devam eden çalışmalar hakkında Altınözülü hemşehrilerine detaylı bilgiler aktaran Başkan Savaş, HBB olarak yürütülen ve Hatay’a artı değer katmayı hedefleyen proje ve çalışmalarla hemşehrilerinin yüzünü güldürmeye devam edeceklerini ifade etti.



 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet