Skip Navigation Links

Başkan Savaş Antakya Ziraat Odası’nda Muhtarlarla Buluştu

Hemşehrilerinin sorunlarına çözüm odaklı hizmetlerle cevap veren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,

Başkan Savaş Antakya Ziraat Odası’nda Muhtarlarla Buluştu

Gündem   A+a-

Hemşehrilerinin sorunlarına çözüm odaklı hizmetlerle cevap veren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Ziraat Odası Başkanı Abdülhay Denizli’nin ev sahipliğinde Hataylı Muhtarlar ile bir araya geldi.  

BAŞKAN SAVAŞ: ÇÖZÜM ÜRETME NOKTASINDA HATSU İLK SIRADA

Gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş, muhtarlardan gelen içme suyu ve kanalizasyon problemleri ile ilgili talepleri dikkatle dinlerken, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin(HATSU) geleceğe dönük kapsamlı çalışmalarla il genelinde içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri anlamında bir seferberlik halinde olduğunu ifade etti.

“GELİNEN SÜREÇTE SORUNLARLA BAŞ BAŞA BIRAKILAN HATAY’I ÇÖZÜMLERLE BULUŞTURUYORUZ”

Hatay’ın gelinen süreçte birçok problemle baş başa bırakıldığını kaydeden Başkan Savaş, “Önümüzdeki aylarda ihaleye çıkıp bölgelerdeki arıtma tesisi inşalarına başlayacağız. Hemen akabinde içme suyu ihalelerine çıkıp hemşehrilerime temiz ve sağlıklı su içirmeyi hedefliyoruz.  Yeni kurulan Büyükşehir belediyeleri içerisinde hizmet götürme ve çözüm üretme noktasında HATSU tartışmasız ilk sırada yer alıyor. Bu sorunlara yıllardır değinilmediğinden dolayı biz projeleri özenle hazırlıyor ve kalıcı çözümler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

BAŞKAN SAVAŞ: 1/5000’LİK İMAR PROJELERİ YAPILMAYA BAŞLANDI

Hatay’ın önemli bir problemi olan imar konusuna da değinen Başkan Savaş, 1/5000’lik imar projelerinin yapılmaya başlanarak hemşehrilerini söz konusu bu sıkıntıdan kurtarmak istediklerini söyledi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet