Skip Navigation Links

9 Ocak Basın Gecesinde Lara ile Coşuyoruz

İGC'nin Basın Bayramı nedeniyle 9 Ocak Cumartesi gecesi Grand Plaza'da düzenleyeceği Basın Gecesi'nin yıldızı ünlü sanatçı LARA olacak.

9 Ocak Basın Gecesinde Lara ile Coşuyoruz

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin 10 Ocak Basın Bayramı nedeni ile 9 Ocak Cumartesi gecesi Grand Plaza' da düzenleyeceği Basın Gecesi'nin yıldızı ünlü sanatçı LARA olacak.

Türkiye genelinde her yıl 10 Ocakta kutlanan Çalışan Gazeteciler Bayramı bu yıl İskenderun da daha renkli geçecek.

Veysel Cıncık başkanlığında ki  İGC'nin yeni yönetimi ilk kez Basın Bayramı nedeni ile bir Basın Gecesi düzenlemeye karar verdi. Tüm protokol üyelerinin de davet edildiği gece saat 19.30’da başlayacak.

''Bi sana, ihanetin bekçisi, Allah versin, Katmer katmer '' şarkılarıyla ve dansları ile gönüllere taht kuran ünlü sanatçı LARA geceyi renk katan isim olacak.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ilk kez düzenlenecek böyle bir gecenin çok güzel geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti, “Biz yeni yönetim olarak hem basın mensuplarına hem de halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Daha önce yapılmayan pek çok konu da çalışmalarımız var, Basın Gecesi de bunlardan biri olacak. Gecemize katılan tüm konuklarımızın mutlu ve huzurlu ayrılmalarını istiyoruz.''

Başkan Cıncık , 10 Ocak pazar günü de  Gazeteciler Cemiyeti olarak ATATÜRK Anıtına çelenk sunacaklarını da belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet