Skip Navigation Links

Basketbolda Hatay'a Şampiyonluk Yaraşır

Meleklerimiz KBSL'nin ilk yarısını başarıyla tamamladı.

Basketbolda Hatay'a Şampiyonluk YaraşırWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımı, mücadele ettiği Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin(KBSL) ilk devresini ortaya koyduğu parmak ısırtan performansla ilk üç içerisinde tamamlamayı başararak ilimize büyük bir gurur yaşattı.

 

SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİ DESTEKLE BAŞKAN SAVAŞ BAŞARIDA KİLİT BİR ROL OYNADI

 

Spora ve sporcuya desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve Hatay’ın sportif arenada ülke çapında boy göstermesi için tesisleşme yoluna giden Hatay Büyükşehir Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkılarıyla kurulan Kadın Basketbol Takımımız, elde ettiği flaş galibiyetlerle ligin dişli ekiplerinden biri haline geldi.

 

TEMSİLCİMİZİN POZİTİF OYUNU SPORSEVERLERİ MAÇLARA ÇEKİYOR

 

Ligin başlamasından bu yana her maçta Baş Antrenör Ekin Baş’ın pozitif oyun anlayışıyla sahaya çıkan meleklerimiz, sayı üretmedeki üstün başarısı ve defansif becerilerinin de gelişmesiyle basketbol severlere keyifli bir devre izlettirdi.

 

TARAFTAR VERDİĞİ DESTEKLE TAKIM BAŞARISINDA İTİCİ GÜÇ OLDU

 

Ev sahipliği yaptığı maçlarda 40 dakika boyunca bıkmadan yorulmadan son ana kadar mücadele eden temsilcimizi desteklemeye gelen sporseverler, verdikleri olağanüstü destekle temsilcimizin maçlara motivasyon sağlamasına büyük katkı verdi.

 

HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI, LİGİN ÇEKİNİLEN EKİPLERİ ARASINDA YERİNİ ALDI

 

Ligin ilk haftalarında liderlik koltuğunu ele alan meleklerimiz, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi güçlü rakiplerin olduğu ligde ilk mağlubiyetini 5. Hafta evinde oynadığı Beşiktaş maçında aldı. Liderlik koltuğunun hemen her hafta el değiştirdiği KBSL’de moral ve motivasyonunu düşürmeyerek oynadığı 13 maçta 9 galibiyet 4 mağlubiyet elde eden meleklerimiz ligin ilk devresini üçüncü sırada tamamlamayı başardı.

 

SPORTİF BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN HATAY’A BASKETBOLDA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

 

Devre arasına büyük bir moralle giren meleklerimiz, ligin ikinci yarısında mücadelesini devam ettirerek Başkan Savaş’ın da deyimi ile “Basketbol Şehri Hatay”a şampiyonluk yaşatmayı hedefliyor.

 

 

Basketbolda Hatay'a Şampiyonluk Yaraşır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet