Skip Navigation Links

Hatay Otobüsü Kaza Yaptı: 6 Ölü ve Yararılar Var

Konya'nın Ereğli ilçesinde iki otobüsün karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 6 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

Hatay Otobüsü Kaza Yaptı: 6 Ölü ve Yararılar VarWeb
TV

Yaşam   A+a-

Konya'nın Ereğli ilçesinde iki otobüsün karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 6 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde Hatay yolcu otobüsü buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrilerek karşı şeride geçti. Bu sırada karşı şeritten gelen başka bir yolcu otobüsü de buzlanma nedeniyle duramayıp, devrilen otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.45 sıralarında Ereğli-Adana Karayolu Acıpınar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre İzmir'den Hatay'a gitmekte olan sürücüsü henüz belirlenemeyen 31 Y 8259 plakalı yolcu otobüsü, iddiaya göre yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrilip karşı şeride geçti.

Bu sırada Diyarbakır'dan Bodrum'a giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 21 AC 338 plakalı başka bir yolcu otobüsü de yine buzlanma sonucu duramayıp, devrilen otobüse çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre devrilen otobüste bulunan 6 kişi öldü ve her iki otobüste bulunan yolculardan 24 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Karayolu ise kaza nedeniyle halen ulaşıma kapalı.

 
Hatay Otobüsü Kaza Yaptı: 6 Ölü ve Yararılar Var videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet