Skip Navigation Links

Sağlıklı Yaşama Pedal Çevirecekler

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, “bisiklet modülü” dersini uygulayan okullarda eğitim gören öğrencilere bisiklet dağıttı.

Sağlıklı Yaşama Pedal ÇevireceklerWeb
TV

Eğitim   A+a-

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, seçmeli spor dersini açan ve “bisiklet modülü” dersini uygulayan okullarda eğitim gören öğrencilere bisiklet dağıttı.

İskenderun İlçe Milli Müdürlüğü, Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğindeki protokol çerçevesinde, seçmeli spor dersini açan veya “bisiklet modülü” dersini uygulayan okullarda ve İskenderun II. OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lise’sinde eğitim gören öğrencilere 205 adet bisiklet dağıtıldı.

Bu proje kapsamında ilk olarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ortaokul 5. 6. ve 7. Sınıflarda seçmeli spor ve fiziki etkinlik dersini açan ve bisiklet modülü dersini uygulayan okullarda bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi. İskenderun’da ilk etapta 6 okula toplamda 205 adet bisiklet dağıtımını gerçekleştirilirken önümüzdeki günlerde tüm ortaokullara bisiklet dağıtımı gerçekleşecek.

Bisikletleri eğitim gören öğrencilere dağıtmak üzere İskenderun II. OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lise’sinde etkinlik düzenlendi. Bisikletini alan öğrencilere okul öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven kasklarını dağıttı.

Ahmet Güven Projeyi gerçekleştiren Sağlık Bakanlığı’na ve Milli Eğitim Bakanlığı’na teşekkür ederek sözlerine şu şekilde devam etti:
 

Sağlıklı Yaşama Pedal Çevirecekler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet