Skip Navigation Links

HBB Yol Yapım ve Bakım Çalışmaları Tam Gaz

HBB'nin yol yapım,bakım ve onarım seferberliği il genelinde etkisini hissettiriyor.

HBB Yol Yapım ve Bakım Çalışmaları Tam GazWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın başlattığı yol yapım, bakım ve onarım seferberliği kapsamında Antakya ilçesine bağlı Arpahan Mahallesi-Zülüflühan Mahallesi üretim yoluna stabilize çalışmaları gerçekleştirildi.

ZÜLÜFLÜHAN MAHALLESİ-ARPAHAN ÜRETİM YOLU STABİLİZE ÇALIŞMALARI TAMAMLANARAK HİZMETE SUNULDU

Mevsim koşullarının etkisini hissettirmesiyle bozulan ve yıpranan yolları modernize etmek için geniş kapsamlı çalışmalar yürüten HBB ekipleri, Arpahan Mahallesi-Zülüflühan Mahallesi üretim yolunu kısa bir süre içerisinde modernize ederek trafiğe açtı.  Aynı zamanda il sathında aktif olarak çalışan HBB ekiplerinin bu anlamda ortaya koyduğu özverili çalışmalarla vatandaşların mağdur olmaması için mesai anlayışı gözetmeden Hatay genelinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.  

VATANDAŞLAR, ÇALIŞMALARIN TALİMATINI VEREN BAŞKAN SAVAŞ’A HBB EKİPLERİ ARACILIĞIYLA TEŞEKKÜR ETTİ

İl genelinde tespit edilen sorunlara çözüm odaklı üretilen hizmetlerle çare olan HBB ekipleri vatandaşın takdirini toplarken, sorunlara her zaman için duyarlı yaklaşan ve azami ölçüde çözümler üreterek sunmasıyla tanınan Başkan Savaş’a, sahada çalışan ekipler aracılığıyla teşekkür edildi. 

HBB Yol Yapım ve Bakım Çalışmaları Tam Gaz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet