Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zafer Eğitim Kurumlarından Öğrencilere Büyük Fırsat

Özel okul bursları sayesinde her yıl binlerce öğrenci kolejlerde ve özel okullarda ücretsiz veya büyük indirim oranları ile eğitim imkanı yakalıyor.

Zafer Eğitim Kurumlarından Öğrencilere Büyük Fırsat

Eğitim   A+a-

 Kolej ve özel okulların sağlamış olduğu bu imkanlar sayesinde daha fazla gencimiz kolej ve özel okullara yönelerek, eğitim yaşantılarında, dolayısı ile kariyerlerinde daha büyük hedeflere odaklanmaktalar.

Merkezi Ankara’da bulunan zafer eğitim kurumlarının İskenderun şubesi ZAFER TEKYILDIZ LİSESİ’de 9-10 ocakta yapılacak bursluluk sınavı ile amaçlanan öğrencilerin iyi şartlarda eğitim almasını sağlayarak eğitim kariyerlerinde daha avantajlı olmalarına neden olmaktadır. Çalışkan olduğu halde iyi şartlarda eğitim fırsatı bulamayan öğrencilerinin harcanmaması adına Zafer Eğitim kurumlarının düzenlediği bursluluk sınavı imkânı olmayan öğrencilere çok cazip bir fırsat sunmaktadır.

İskenderun’da okuma aşkıyla yanan çocuklar için zafer eğitim kurumlarının öğrencisi olmak ve zafer eğitim kurumunda okumak büyük bir şans olacaktır. Bu imkandan yararlanmak isteyen aileler çocuklarını Zafer Lisesinin düzenlemiş olduğu bu bursluluk sınavına sokmaları çok isabetli bir karar olmaktadır. Bunun için yanılması gereken tek şey lisesinin düzenlemiş olduğu bu burs için kayıt formunu doldurmak yeterli olacaktır. Sonrasında sınav tarihi açıklandığından sınava hazır bulunmak gerekmektedir. Çocuğunuz geleceğini olumlu olarak etkileyecek bu bursa sahip olabilmesi için kayıt yaptırarak ona bir şans vermek ona yapacağınız en büyük iyiliklerden biridir. İyi şartlarda eğitim alan çocukların hayatları daha sonraki kariyer hayatlarını da büyük ölçüde etkilediğini gerçektir. Bu yüzden imkanlarınız yoksa burslu sınav şansını elde etmesine olanak verin.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş