Skip Navigation Links

HBB Ekipleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

HBB ekipleri çalışıyor,Başkan Savaş çalışmaları yakından takip ediyor

HBB Ekipleri Çalışmalarını Aralıksız SürdürüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, Başkan Savaş’ın il genelinde yürütülmesini istediği ve büyük bir titizlikle de yakından takip ettiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Erzin ilçesi Turunçlu Mahallesi’ne beton asfalt,  Yoncadüzü Mahallesi’ne de stabilize çalışmaları gerçekleştirdi.

ERZİN TURUNÇLU VE YONCADÜZÜ MAHALLELERİNDE İKAMET EDEN VATANDAŞLARDAN HBB EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARINA TAM NOT

Mevsimsel koşullar neticesinde yıpranarak vatandaşların kullanmakta zorluklar yaşadığı yollarda efektif çalışmalar başlatan HBB ekipleri, ihtiyaca cevap verecek şekilde mahalle sakinlerinin çok kısa bir süre içerisinde kullanmaya başlayacakları beton asfalt ve stabilize çalışmalarını hızlı bir şekilde hizmete sunarak takdir topladı.

VATANDAŞLAR, BAŞKAN SAVAŞ’IN ÖZELDE ERZİN’E GENELDE İSE HATAY SATHINA YAYILAN KAPSAMLI HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Hatay’ın Büyükşehir adına yakışır modern görünüme kavuşması için çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Erzin’de sadece yol çalışmalarıyla sınırlı kalmayarak menfez, köprü ve parke çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Erzinliler, yapılan bu efektif ve kalıcı çalışmaların talimatını bizzat veren ve özelde Erzin’i, genelde ise Hatay’ı layık olduğu modern bir görünüme kavuşturması için gösterdiği gayretlerinden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür etti.

 

 

 

 

HBB Ekipleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet