Skip Navigation Links

‘Bir Gecelik Gelin Berceste’ Okuyucuyla Buluştu

Felsefe Öğretmeni, başarılı eğitimci Türkan Önder Kılıç’ın merakla beklenen ‘Bir Gecelik Gelin Berceste’ isimli öykü kitabı raflarda yerini aldı.

‘Bir Gecelik Gelin Berceste’ Okuyucuyla Buluştu

Eğitim   A+a-

Felsefe Öğretmeni, başarılı eğitimci Türkan Önder Kılıç’ın merakla beklenen ‘Bir Gecelik Gelin Berceste’ isimli öykü kitabı raflarda yerini aldı. Kılıç’ın şiirsel anlatımıyla aşk ve acıyı iliklerinizde hissettirecek olan kitabı, hak ettiği ilgiyi ilk günlerinde görmeye başladı.

 

Okuyucularıyla kısa bir süre önce buluşan kitapta Yazar Türkan Önder Kılıç’ın çok farklı bir anlatıma başvurmasıyla ortaya çıkan şiirsel öyküyle tanışanlar kitabı elinden düşmüyor.

 

Çocukluk yıllarından bu yana kalem, kâğıda âşık Kılıç, yıllardır yazdıklarını kitaba dönüştürme hayalini gerçekleştirerek öykünün karakterlerine can verdi. Güvensizliğin, öfkenin, aşkın ve sevdanın bir arada bulunduğu şiirsel öyküde; sevgiyi ayakucundan, saç teline kadar yaşayan bir kadının anarşisini şiirlerle harmanlaşmış öyküye döken yazar, okuyucuyu hiç bitmesini istemeyeceği uzun bir yolculuğa çıkarıyor. 

 

Sivas doğumlu olan ve memleketi Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Türkan Önder Kılıç, eğitimin her kademesinde hizmet verdi. 1997’de geldiği İskenderun’da Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nde felsefe öğretmenliğinin yanı sıra yazı hayatına da tutkuyla devam eden Kılıç, edebiyata ‘Bir Gecelik Gelin Berceste’ ile başarılı bir giriş yaptı ve kitap severlerin dikkatini üzerine çekerek ikinci kitabı merak konusu oldu.

  

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet