Skip Navigation Links

Prime Mall AVM'den Kaçırılmaz Fırsat!

Prime Mall AVM'de sürprizler ve etkinlikler bitmiyor.

Gündem   A+a-

Prime Mall AVM’de sürprizler ve etkinlikler bitmiyor. Modayı yakından takip ednler için ünlü mankenlerin özel kareografiyle sunacakları defile 18 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak. Otomobil ve motosiklet çekilişi için fatura ve fiş ibraz edenlere bir sürprizin yanısısa, kampanya süresince en fazla alış veriş yapan iki kişiye iki kişilik Avrupa gidiş-dönüş bileti hediyesi kampanyaya dahil edildi.

Prime Mall AVM’den Kaçırılmaz Fırsat!
Prime Mall Alışveriş Merkezinde muhteşem yılbaşı defilesi!
Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’nde 18 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’te görkemli bir yeni yıl defilesi düzenlenecek. Elif Ece Uzun, Simge Besler gibi ünlü mankenlerden oluşan ekip tarafından çok özel bir kareografi eşliğinde sunulacak olan defilede, birbirinden şık ve iddialı yılbaşı kıyafetlerinin yanısıra, iç giyim koleksiyonu nefesleri kesecek.


Önce alışveriş, sonra Avrupa’ya gidiş-dönüş
Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi şimdi de Türk Hava Yolları ile işbirliği yaparak, ödüllü alışveriş kampanyalarına bir yenisini daha ekledi: 18 – 19 Aralık ve 25 – 26 Aralık tarihlerinde, toplamda en yüksek tutarda alışveriş yapan birer müşteri, çift kişilik Avrupa uçak bileti kazanıyor! Kampanyaya katılmak ise çok basit: Otomobil ve motosikletlerden oluşan büyük yılbaşı çekilişine katılmak üzere Danışma Bankosuna fatura ve fişlerini ibraz eden müşteriler içerisinden, yukarda belirtilen tarihlerde toplamda en yüksek tutarda alışveriş yapmış olan iki kişi; bir kişi 18-19 Aralık, diğeri 25-26 Aralık tarihinde olmak üzere çift kişilik Avrupa uçak bileti kazanacak. Çekilişle değil, alışverişle!
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet