Skip Navigation Links

Bahçeşehir Öğrencisi Evrensel Düşünüyor

İskenderun Bahçeşehir Koleji sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Bahçeşehir Öğrencisi Evrensel Düşünüyor

Eğitim   A+a-

Diğer Bahçeşehir okullarıyla Almanca olarak mektuplaşan öğrenciler Yeni yıl kartı olarak Unicef koleksiyonundan seçim yaparak Dünya çocuklarının sorunlarının çözümüne az da olsa katkıda bulundular. 

6. ve 7. sınıf öğrencileri, 2015-16 eğitim öğretim döneminde, İskenderun Bahçeşehir Koleji tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, Bahçeşehir Bursa Modern ve Bandırma kampüslerindeki yaşıtlarıyla Almanca dersinde mektuplaşıyorlar. Her gelen postayla sınıflarda ayrı bir heyecan dalgasının oluştuğunu söyleyen Almanca öğretmenleri, çocukların yabancı dil kazanımında bu tip etkinliklerin önemine değinerek, sene başında Almanca yazma alışkanlığı hiç olmayan, etkinliğe çekinerek yaklaşan öğrencilerin bile şu anda büyük bir hevesle mektup yazdıklarını belirtiyorlar. Sıra Yeni Yıl kartlarını hazırlamaya geldiğinde ise Unicef Yılbaşı Kartı koleksiyonundan seçim yapma fikri oybirliğiyle kabul edilmiş. Böylelikle öğrenciler hem mektup arkadaşlarının yeni yılını kutlamış hem de Dünyada yardıma ihtiyacı olan, zor durumda olan çocuklara yardım eli uzatmış olmanın mutluluğunu yaşamış oldular. 
Öğrencilerinin davranışıyla gurur duyduğunu belirten İskenderun Bahçeşehir Koleji Müdürü Sefai Server Dik; 'Öğrencilerimize, bayram gibi Yılbaşı gibi özel günlerde mutluluğumuzu ihtiyaç sahipleriyle paylaşmayı öğretmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bahçeşehir öğrencisi evrensel düşünür, her projenin kapsamını mümkün olduğu kadar genişletmek hedefiyle yola çıkar. Bahçeşehir öğrencisi diğer insanları da kendini sevdiği gibi sever, birlikte yapılabileceklerin sınırı olmadığını bilir.' dedi. Sefai Server Dik sözlerini, 2016'da Dünya çocuklarının barış ve sevgi dolu ortamlarda yaşaması dileğiyle bitirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet