Skip Navigation Links

Yavuz Selim Caddesi’ne Yağmursuyu Izgarası Döşendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmursuyu hattı döşenen noktalarda ızgara yerleştirme

Yavuz Selim Caddesi’ne Yağmursuyu Izgarası Döşendi

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmursuyu hattı döşenen noktalarda ızgara yerleştirme çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

Kış aylarında meydana gelen yağmur yağışlarının daha kolay deşarj edilmesi amacıyla merkez ilçe Antakya Yavuz Selim Caddesi’ne(Bankalar Caddesi) döşenen yağmursuyu hatlarına ızgaraların yerleştirildiğini açıklayan İdare, yapılan çalışmayla birlikte su birikintilerinin ve yol tahribatlarının önüne geçildiğini aktardı.

Yerlere atılan plastik şişe, naylon poşet, karton gibi atık malzemelerin yağmursuyu hatlarında tıkanıklığa sebebiyet vererek yağmursuyunun tahliye edilmesinde sorun oluşturacağının altını çizen İdare, vatandaşların çöp atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğini vurguladı.

Mahalle veya sokaklarda oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçmek için yağmursuyu hat döşeme çalışmalarının da özenle devam ettiğini aktaran İdare, yapılan çalışmalarda 7 personelin görev yaptığını açıkladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet