Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

20'sinde 20 Yerinde Bıçaklanarak Öldürüldü!

İskenderun'daki akaryakıt istasyonunda çıkan 'Neden yan baktın' kavgasında 20 yaşındaki bir genç, 20 yerinden bıçaklanarak canice öldürüldü.

20'sinde 20 Yerinde Bıçaklanarak Öldürüldü!

Gündem   A+a-

Hatay'ın İskenderun ilçesinde akaryakıt istasyonunda çıkan 'neden yan baktın' kavgasında 20 yaşındaki bir genç, 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Gürsel Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. İddialara göre, motosikletine benzin almak isteyen 20 yaşındaki Hüseyin Kapan arkasında bulunan arkadaşı A.Y. ile akaryakıt istasyonuna geldi. Yine motosikletleri ile akaryakıt istasyonundan benzin almayan gelen İ.A. ile H.P. burada Hüseyin Kapan ve arkadaşı A.Y. ile 'Neden Yan Baktın' kavgasına tutuştular. Çıkan kavgada bıçaklar konuşurken Hüseyin Kapan vücudunun farklı yerlerine 20 bıçak darbesi aldı. Kapan olay yerinde hayatını kaybederken arkadaşı A.Y.'nin ise kaçarak canını zor kurtardı.

Akaryakıt istasyonundan motosikletleri ile kaçan İ.A. ve H.P. güvenlik kameralarından tespit edilirken polis geniş çaplı arama başlattı.

Hüseyin Kapan'ın kısa bir süre önce facebook adresinde 'Sudan sebepler değil mi, damla damla birikip boğulmaya neden olan..!" şeklinde paylaşım yaptığı görüldü.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar