Skip Navigation Links

Yenilikçi ve Farklı Olmak İçin London Nail Salon..

London Nail Salon, İskenderun’da hizmete girdi. London Nail Salon’un işletmeciliğini ise uzun yıllardır İngiltere’de yaşayan Atiye Mormenekşe yapıyor

Yenilikçi ve Farklı Olmak İçin London Nail Salon..

Gündem   A+a-

London Nail Salon, İskenderun’da hizmete girdi. Yenişehir Mahallesi 33 Sokak Hamame Apartmanı No 10 Kat 2 adresinde hizmete giren London Nail Salon’un işletmeciliğini ise uzun yıllardır İngiltere’de yaşayan Atiye Mormenekşe yapıyor.

Kadınların sınırsız ihtiyaçları, beklentileri, sürekli değişim ve yenilik arayışları, bir çok sektörün de gelişimine olanak sağladığı gibi, daha farklı ve güzel görünme ihtiyacına cevap verecek olan London Nail Salon, daha ilk günden büyük ilgi gördü.

London Nail Salon’un açılışını Aura Güzellik Merkezi ortakları Serap Çam ve Müge Güler yaparak, meslektaşlarına da destek verdiler. Açılışa kadınların ilgisi ise görülmeğe değerdi.

Protez tırnak, akrilik tırnak, jel tırnak, kalıcı oje, menikür, pedikür, keratin kaynak, postiş, saç bakımı, depilasyon, kaş dizaynı ve  ipek kirpik gibi daha çok büyük şehirlerde uygulanan kadınların tercih ettiği hizmetleri London Nail Salon’da verecek olan Atiye Mormenekşe, güzellik merkezleri ile kuaförlük mesleklerinin farklı bir boyutu olarak çalışacaklarını söyledi.

Hatay ve İskenderun’da protez tırnak ve saç kaynak konusunda büyük bir eksiklik olduğunu hisseden Atiye Mormenekşe, tatile geldiklerinde eksikliği görerek böyle bir yatırıma karar verdiklerini söyledi.

London Nail Salon : 0505 141 00 08  .  Yenişehir Mahallesi 33 Sokak Hamame Apartmanı No 10  kat 2

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet