Skip Navigation Links

Hatay’ın Güvenli Bir Şehir Olduğunu kanıtlayacağız !!!

Başkan Lütfü Savaş, Hadise ve Sertap Erener konserlerine ödenecek ücretlere ilişkin yapılan maksatlı dedikodulara itibar edilmemesini istedi.

Hatay’ın Güvenli Bir Şehir Olduğunu kanıtlayacağız !!!

Gündem   A+a-

Yeni yıl kutlama programında Hatay halkını iki dev sanatçıyla buluşturmaya hazırlanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hadise ve Sertap Erener konserlerine ödenecek ücretlere ilişkin yapılan maksatlı dedikodulara itibar edilmemesini istedi.

Hatay’ın güvenli bir şehir olduğunu kanıtlamak gibi bir dertlerinin bulunduğunu belirten Lütfü Savaş, asıl önemli olanın Hatay halkının morali ve organizasyonun sosyolojik boyutu olduğuna dikkat çekerek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı :  “Hatay halkının moral ve motivasyona ihtiyacı var. Bizim bu şehrin güvenli bir şehir olduğunu kanıtlama gibi bir derdimiz var. Bazı şer odaklarının bilinçli ve sistemli şekilde halkı aldatma çabaları var. Yılbaşında ülkemizi uluslararası arenada temsil etmiş 2 büyük sanatçımızı ağırlayacağız; Dünya'ya ve Türkiye'ye Hatay'ın güvenli bir şehir olduğu mesajını vereceğiz. Sanatçıların alacağı ücretle ilgili yalan ve maksatlı bilgilere itibar etmeyiniz. Tamamen asılsızdır. Burda asıl önemli olan Hatay halkının morali ve bu organizasyonun sosyolojik boyutudur. “

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet