Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji’nin Eli Değdi Sanat Eserine Dönüştü

Yükseliş Koleji öğrencileri yaratıcılıklarını ortaya çıkardığı ‘Atık Malzemelerle Müzik Aletleri’ sergisi 7’den 70’e herkesin ilgi odağı oldu.

Yükseliş Koleji’nin Eli Değdi Sanat Eserine Dönüştü

Gündem   A+a-

Yükseliş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin bir aylık süre zarfında yaratıcılıklarını ortaya çıkardığı ve büyük emeklerle hazırladıkları ‘Atık Malzemelerle Müzik Aletleri’ sergisi 7’den 70’e herkesin ilgi odağı oldu.

Yaratıcı Drama Öğretmeni Nilhan Demirel sorumluluğunda düzenlenen, öğrencilerin çevreye duyarlı bir birey olmasını sağlamanın ve müzik enstrümanları daha yakından tanımalarının, yaratıcılıklarının sınırları zorlanmasının amaçlandığı projede, çoğunluk olarak sert plastik, metal, tahta ve köpük kullanılarak hazırlanan müzik aletleri sergiyi gezenlerin büyük beğenisini topladı.

İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi zemin kat havuz başında gerçekleşen sergi, Yükseliş Koleji kurucu ortaklarından Yılmaz Tunç, Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem, İlkokul Müdürü Janset Göztok Ciminli, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Celal Demirtaş, Ortaokul Müdür Yardımcısı Serkan Kaya, personel kadrosu ve öğretmenlerin yanı sıra, öğrenci velileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.  

Serginin açılışından sonra müzik öğretmeni Makbule Arı şefliğinde sahne alan öğrenciler sergiledikleri koro ve sololardan oluşan performansla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Gerçekleşen sergi geçtiğimiz aylarda Yükseliş Koleji’nde düzenlenen Karaoke Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin seslendirdiği şarkılarla son buldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet