Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çiçeklerle Rengarenk Hatay

Başkan Savaş’ın kent dokusu bağlamında büyük önem verdiği yeşil alan, çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları kapsamında

Çiçeklerle Rengarenk Hatay

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kent dokusu bağlamında büyük önem verdiği yeşil alan, çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları kapsamında HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde kolları sıvadı. 

Hava Koşullarını Fırsat Bilen Ekipler, İl Genelinde Mevsimlik Çiçek Dikim Çalışmaları Yapıyor

Sorumlu olduğu alanlara bu yıl bir milyon gibi ulaşılması zor bir rakamın üzerinde çiçek dikerek Hatay’ı rengarenk çiçeklerle bezeyen HBB ekipleri, hava koşullarının uygun olmasını fırsat bilerek ilçelerimizde eş zamanlı olarak mevsimlik çiçek dikimini sürdürüyor.

Kamuya Açık Alanlardan Gelen Çiçeklendirme Talepleri Değerlendirmeye Alınıyor

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın sorumluluk alanında bulunan refüj ve kavşaklarda çalışan ekipler, zaman zaman hastane, okul, ibadethane gibi kurumlardan gelen talepleri de göz önüne alarak kamunun kullanımına açık alanlarda güzelleştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı bu kapsamda son olarak Kumlu Devlet Hastanesi’nden gelen çiçeklendirme talebini değerlendirmeye alarak hastane bahçesinde düzenleme ve mevsimlik çiçek ekimi yaptı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar