Skip Navigation Links

Güle güle 2015

Arsuz Belediyesi'nin yeni yıl yemeğinde,belediye başkanı,meclis üyeleri,müdürler ve tüm personel ekip ruhu,dayanışma ve birliktelik örneği sergiledi

Güle güle 2015Foto
Galeri

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi personeli ve aileleri, yoğun ve tempolu geçen yılın yorgunluğunu Belediye Başkanı Nazım Culha'nın kendileri için düzenlediği yeni yıl yemeğinde attı. Gelenekselleşen ve bu yıl ikincisi Karaağaç Sahil Restaurant'ta düzenlenen yemekte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, konuklarını tek tek kapıda karşıladı. Culha Çifti, şıklıkları ve uyumlarıyla gecenin ilgi odağı olurken, gece boyunca personelle olan yakın diyalogları, ilgi ve alakalarıyla da takdir topladı. Bölgemizin sevilen ses sanatçısı Semir Ray'ın sahne aldığı, şarkıların söylendiği ve halayların çekildiği coşku dolu gecede, birlik, beraberlik ve dayanışma adına da güzel görüntüler oluştu.
"Ekip ruhu başarıyı arttırıyor"
Gecenin açılış konuşmasını yapan Arsuz Belediyesi işyeri temsilcisi Akıl Harbiyeli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Arsuz'un geleceğini sağlam temeller üzerinde kurarken, güler yüzü, birlik, beraberlik ruhu ve ekip çalışmasına verdiği önemle çalışma azmimizi ve motivasyonumuzu arttıran Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha'ya hepinizin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Bizler gerçekten çok şanslıyız, çünkü emeğin savunucusu olan, personeliyle güzel işler ortaya koyan ve hayalindeki Arsuz'u gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz demeden çaba harcayan bir belediye başkanına sahibiz. Şanslıyız, çünkü biz çok büyük aileyiz. Hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun" diyerek, Başkan Nazım Culha'ya çiçek takdiminde bulundu.
"Çok güzel bir tablo"
Hem bir arada olmak, hem dayanışmayı sağlamak, hem de yeni yılı karşılamak için düzenlediği geceye katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, "Arsuz Belediyesi  olarak çok geniş bir aileyiz. Gerek coğrafyanın geniş olması, gerek personelin farklı hizmet binalarında olması dolayısıyla her zaman bir arada bulunamıyoruz.  Şu anda bütün birimlerimizle, meclis üyelerimizle ve personelimizle biradayız. Çok büyük bir güzellik, çok güzel bir tablo.. Sizlerle övünüyorum. İnşallah bugüne kadar sürdürdüğümüz uyumu, bundan sonra da devam ettireceğiz. Bu birlikteliğimizle başaramayacağımız hiç birşey yok" dedi.
"Felsefem; Halkla ve personelle barışık bir yönetim"
Ekibiyle birlikte, geride kalan 20 aylık sürede oldukça başarılı işlere imza attığını söyleyen ve personelinden övgü dolu sözlerle bahseden Başkan Nazım Culha, "Ağır bir yük devraldık, ama kısa sürede ciddi bir mesafe katettik. 20 aydır birlikte görevdeyiz. Yapılanmayı bitirdik, teknik kadromuza ve personelimize yaptığımız takviyelerle sahaya indik. Şu anda Arsuz Belediyesi bütün mahallelere girmiş bulunmaktadır. Hatta aynı anda birkaç mahallede hizmet üretmektedir. Benim çalışırken inancım, düşüncem ve felsefem şu; kendi halkımla olduğu gibi personelimle de barışık bir yönetim modeli sergilemektir. Şu anada kadar buna çok dikkat ettim ve yönetimde olduğum sürece buna hep dikkat edeceğim. Çünkü, kendi personeliyle barışık olmayan bir yönetim anlayışından başarı beklemek mümkün değildir. Bu ilkeden yola çıkarak, kendi personelimizle barışık olmamız bizim için önemlidir. Sizler de bu ağır çalışma temposuna ayak uyduruyorsunuz. Herkesin huzurunda hepinize teşekkür ediyorum. Özellikle benim kahrımı çeken özel insanlar var. Benimle birlikte mesai mefhumuna dikkat etmeden çalışıyorlar. Geçen sene yaşadığımız sel felaketinde belediyemizde sabahladık. Daire müdürlerime, meclis üyelerime, birim müdürlerime ve özellikle emekçi işçi arkadaşlarıma çok  teşekkür ediyorum. Gerçekten canla başla bir performans sergilediler. Hepsi bu şehrin selameti için, belli bir yere gelmesi için çaba gösteriyorlar. Hepimiz aynı ailenin bireyleriyiz. 2016 yılı başta ilçemiz Arsuz’a ve ilimiz Hatay’a olmak üzere, Türkiye’ye ve dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirsin. Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun" dedi.
Konuşmaların ardından 2015 yılının yorgunluğunu sahnede atan meclis üyeleri ve belediye personeline Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi de eşlik etti. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek hem stres atan, hem de  yeni yıl heyecanını erken yaşayan belediye personeli ise Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya nazik davetinden dolayı teşekkür etti. Gecenin en renkli görüntüsü ise işçilerin Başkan Nazım Culha'yı omuzlarına taşıdığı anda yaşandı. "En büyük başkan, bizim başkan" sloganlarıyla inleyen salonda, Başkan Culha'ya yapılan sevgi gösterisi ve duyulan güven görülmeye değerdi.

Güle güle 2015 foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet