Skip Navigation Links

CHP Genel Başkanlığına Aday Değilim !!!

Hatay’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV)’nı ziyaret etti.

CHP Genel Başkanlığına Aday Değilim !!!

Gündem   A+a-

TBB Başkanı Feyzioğlu İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve eğitim gönüllüleri tarafından karşılandı.
İGEV 1997 yılında kurulduğunu ve şuan 450 eğitim gönüllüsü bulunduğunu aktaran İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar, “İGEV’in tüzüğü gereği maddi imkanlardan yoksun üniversiteye giden gençlerimize karşılıksız burs imkanı sağlayarak Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı düşünen araştıran fikrini özgürce savunan Laik, Atatürkçü, aydınlık bir nesil yetişmesine katkıda bulunmaktadır. Gelir kaynağımız Eğitim gönüllüsü iş adamlarımızdan ve yaptığımız sosyal etkinliklerden sağlanmaktadır. İGEV’in bugün itibari ile 120 burslu öğrencimiz bulunuyor. Şu ana kadar mezun ettiğimiz öğrenci sayısı 470 öğrencidir. İGEV’de yönetim her 2 senede bir değişir ve hepimiz gönülden çalışırız.


Ayrıca İGEV’in öğrencilere burs verirken bir yandan yatırım içinde önemli çalışmalar yaparak İGEV adına 2. arsayı satın aldık. Birine kolej diğer bir arsamıza ülkesini seven Atatürkçü gençlerin barınması için yurt projemiz bulunmakta! Yurdumuzda 1+1 olmak üzere 200 daire olarak planlandı. Takriben 400 öğrenci kapasiteli bir yurt projesidir. Bu yurttan elde ettiğimiz gelirle burs alan öğrenci sayısı 300 öğrenci hedeflemekte ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir’de buradan giden öğrencilerimize barınacak yurt şubelerini açmayı planlıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanlığı’na aday olmadığını belirten Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, "Ben aday olduğumu ilan etmedim. Bütün mesaimi bizim kanunumuzun izin verdiği değil emrettiği şekilde hizmete adadım. Türkiye’nin ’yurtta barış, dünyada barış’ ilkesinden dahi sapmasında, adaletin mülkün temeli olması ve adaletin çökmesiyle birlikte mülkün, yani devletin, ülkenin korkunç bir erozyona girmesi var. Bu erozyon karşısında toplumun çeşitli kesimlerindeki fay hatları derinleşiyor, düşmanlaşıyoruz ve biz Barolar Birliği; toplumun birbirinden koparılmak istenen kesimlerini köprülerle birbirine bağlamaya gayret ediyoruz. Bu vatan için elbette ölünür, ancak önemli olan bu vatan için yaşayabilmektir. Bu vatan için hainlerle, düşmanlarla mücadele etmemiz lazım. Türkiye’nin her yerinde karşılık buluyorsak bu yaptığımız işin doğruluğunu gösterir. Bu ileriki dönemde siyasete evrilir mi? Bulunduğumuz ortamda siyaset yapsak meslektaşlarımız bizi kucaklamaz. Ama elbette günü geldiğinde benimle birlikte devam etmek isteyen arkadaşlara bu yarın veya öbür günde olmayacak, çünkü ben Barolar Birliği Başkanlığı’na yeniden adayım. İkinci dönemine adayım ve bunu da en değer verdiğim yerlerden biri Hatay’da ilan ediyorum. Ben Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı adaylığına ikinci defa adayım" dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet