Skip Navigation Links

İGC Yönetim Kurulu Belen Kaymakamı’nı Ziyaret Etti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim Kurulu üyeleri, Belen Kaymakamı Abdüllaziz Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

İGC Yönetim Kurulu Belen Kaymakamı’nı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Gazeteci konuklarını çok sıcak şekilde karşılayan Kaymakam Aydın, Belen’de yaptıkları ve yapmayı düşündükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Belen’in tarihi dokusunun ön plana çıkarılacağı turizm çalışmalarının önemine değinen Aydın, şunları söyledi:
“Belen sınırları içinde bulunan Güzelyayla(Soğukoluk), yaz aylarında çok kalabalık olmakta ve halkımızın yoğun ilgisini çekmektedir. Bu bölgede yeni mesire alanları oluşturmayı düşünüyoruz. Bazı alanlara da girişimciler tarafından butik otellerin yapılması gerçekten çok yararlı olur. İskenderun’un teleferik projesinin de gerçekleşmesi halinde turizm konusunda ciddi bir hareketlilik beklenebilir. “

Önceki gün Sayın Hatay Valisi’ne brifing verdiğini ifade eden Kaymakam Aydın, Belen’deki şehitlikle ilgili olarak ‘’burada bir şehitlik var ancak şehitlerimizin adları yok. Bunlar için çalıştık ve bir bölümünü bulduk. Şehitliği yeniden düzenlemeyi planlıyoruz. Sayın Valimiz de çalışmalarımızı destekliyor ve yardımcı oluyor.” dedi.
Kaymakamlık olarak görevleri olan her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Aydın, bunu sürdüreceklerini ifade etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, Belen Kaymakamının büyük bir gayret içinde çalıştığını gördüklerini, birçok yeniliğe imza atmasından memnun olduklarını belirtti. Cıncık, basın olarak tüm çalışmalara destek verdiklerini ve bunu sürdüreceklerini ifade ederek, Kaymakam Abdüllaziz Aydın’ı 9 Ocak’da yapılacak Basın Gecesi’ne davet etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet