Skip Navigation Links

İskenderun’da Noel Heyecanı Bir Başka ..

Her yıl, 24 Aralık'ı 25 Aralık'a bağlayan gece Hz.İsa'nın doğumunun kutlandığı Noel, Türkiye'nin dört bir yanındaki Hristiyanlar tarafından ayinlerle

İskenderun’da Noel Heyecanı Bir Başka .. Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Ortodoks Kilisesi’nde çocuklara hediye dağıtılarak başlayan kutlamalarda, herkes bayramlaştı. Barış, sağlık ve huzur dilekleriyle yapılan bayramlaşmalarda, Noel Babalar, Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur’la birlikte çocukların  isimlerini tek tek okuyarak hediyelerini verdi.
Küçük çocuklar giydikleri Noel Baba kıyafetleriyle renkli görüntüler oluşturdu.
İskenderun Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Hakan Ilgın da kucağında oğlu Nikola  ve eşi Pelin Ilgın’la birlikte Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen ayine katıldı.
Noel Baba İskenderun’da Hediye Dağıttı..
Hatay'ın İskenderun ilçesinde bulunan Ortodoks kilisesinde de Noel ayini düzenlendi. Ayin, papaz Dimitri Yıldırım tarafından yönetildi. İlahi ve duaların okunduğu ayine katılan Hristiyanlar, mum yakarak dua etti. Ayinin ardından Noel baba kıyafeti giyen iki kişi kilisedeki kutlamalara katılan çocuklara hediye dağıttı.
     
İskenderun Ortodoks Vakfı Başkanı Can Teymur, yeni yılın sağlık ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Hıristiyanların bugün bayramını kutladığını ifade eden Teymur, “İskenderun'da yaşayan Hristiyan vatandaşlarımız da bugünü büyük bir mutlulukla kutlamak üzere ayinde toplandı. Bayramımızın ve yeni yılın aziz milletimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

İskenderun’da Noel Heyecanı Bir Başka ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet