Skip Navigation Links

Çözümün En Kısa Adresi Halk Masası

Samandağ Belediyesi Halk Masası yetkilileri Yücel Aslan ve Derman Derviş Halk Masasının çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.

Çözümün En Kısa Adresi Halk Masası

Gündem   A+a-

Samandağ Belediyesi Halk Masası yetkilileri Yücel Aslan ve Derman Derviş Halk Masasının çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler. Halk Masa yetkilileri çözümün kısa adresinin Halk Masası olduğunu her türlü şikayet, öneriyi değerlendirdiklerini ifade ettiler.

Halk Masası yetkilileri: “Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Halkımızın talepleri doğrultusunda kendimizi sürekli geliştiriyor ve yeniliyoruz. İstek ve şikayetlerin bize rahatça ulaşmasını sağlamak adına ilk karşılama için halk masamızı belediyemizin giriş bölümünde konumlandırarak halkımızla yüz yüze iletişimi mümkün kıldık. Bunun yanı sıra belediyemiz web adresinden 512 31 07 hattından ve samandag.bel.tr">[email protected] ‘den istek ve şikayetlerini bizimle paylaşabileceklerini buradan yineliyoruz. Elimize en çok ulaşan bazı talepleri paylaşacak olursak; yolun parkelenmesi, yol tesviyesi, stabilize malzeme, çöp bidonu yada konteynır istemi, bazı cadde ve sokaklarda yolun trafik ya da yaya akışını engelleyen ağaçların budanması ya da elektrik tellerine teması sonucu tehlike oluşturması sonucu budanması ve arıza veren anons cihazlarla ilgili vatandaştan gelen bildirimler başlıca olarak sıralayabiliriz.”

Yetkililer şu şeklide açıklamalarına devam ettiler: “Vatandaşa kurumumuz bünyesinde bilgi alma olanağını sunuyoruz. Halk Masa çalışanları olarak vatandaşımızla sohbet ortamında dertlerini dinliyor ve bildirilen talepleri kayıt altına alıyoruz. Birimler arası koordinasyonu sağlayarak vatandaşın birimler arası dolaşımını kaldırarak taleplerin bürokrasiye takılmadan çözüme kavuşturmak en temel hedefimizdir. Şimdi de vatandaşlarımıza buradan tekrar bildiriyoruz. İstek şikayet ve önerileriniz çözümleninceye dek takibimiz altında olacaktır.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet