Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlk Yardım Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

(HBB) bünyesinde çalışan personellerine acil durumlarda uygulanması büyük önem taşıyan ‘Temel İlk Yardım Eğitimi’ verdi.

İlk Yardım Eğitimi Başarıyla TamamlandıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde toplamda 150 personele gruplar halinde ilk yardım eğitimi verildi.
BAŞKAN SAVAŞ, PERSONELİN HAYATİ DURUMLARA ACİL MÜDAHALE ETME EĞİTİMİ ALMASINDAN MEMNUN  
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, insan sağlığı konusundaki titiz tutumu çerçevesinde 3 Kasım 2015’te verilmeye başlanan ve 23 Aralık Çarşamba günü sona eren eğitimlerde personellere çeşitli nedenlerle sağlık durumu kötüleşen bir insanın yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesini sağlamak, durumunun kötüleşmesini engellemek ve acil durumlarda hareket planı oluşturmak hususlarında donanım kazandırılarak uygulama yaptırıldı.
HAMALİ: ‘ÖNCE İNSAN VE CAN GÜVENLİĞİ’ İLKESİYLE HAREKET EDİYORUZ
HBB Eğitim Şube Müdürü Ömer Hamali ilk yardım hususunda farkındalık yaratan bu eğitimin verilmesine vesile olan Başkan Savaş’a, HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı M. Nuri Ağırtaş’a ve İl Sağlık Müdürlüğü eğitmenlerine teşekkür ederek, “Belediyemizde, ‘Önce insan ve can güvenliği’ ilkesi doğrultusunda bir ilk yardım eğitimi programını Hatay İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirdik. Belediyemiz bünyesinde başta tehlike arz edebilecek iş kollarında görev yapan 150 personelimize eğitimler verdik” ifadelerini kullandı.
150 PERSONEL TEMEL İLK YARDIM YETERLİLİK SERTİFİKASI ALDI
Gerçekleştirilen eğitim sonrasında 150 personel uluslararası geçerliliğe sahip ‘Temel İlk Yardım Eğitimi’ yeterlilik sertifikası almaya hak kazandı.

İlk Yardım Eğitimi Başarıyla Tamamlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş