Skip Navigation Links

Arıkoğlu: 'Türkiye Şampiyonaları İskenderun'a'

İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Milli Güreşçi Ali Arıkoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Arıkoğlu: 'Türkiye Şampiyonaları İskenderun'a'

Gündem   A+a-

İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Milli Güreşçi Ali Arıkoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İskenderun'da her tür sporun gelişmesi ve yayılması için ortam oluşturma çabalarının sürdüğünü belirten Arıkoğlu, önümüzdeki süreçte bazı dallardaki Türkiye Şampiyonalarının İskenderun’da yapılabileceğini ifade etti.

Devletin spordaki başarıyı ödüllendirdiğine dikkati çeken Arıkoğlu, ‘’şu anda devletimiz Milli olan tüm sporculara hangi okula giderse gitsin bin 100 TL maaş veriyor, Gençlerimiz bu nedenle sporda başarıyı hedefleyerek, çok çalışmalı ve istikrarlı çaba içinde olmalılar. Madalya almasına dahi bakmıyor” dedi.

Arıkoğlu, işadamı Tosyalı’nın 2001-2004 yılları arasında kendisine sponsor olarak destek verdiğini, bu süreçte de katıldığı müsabakalarda birçok altın madalya aldığını belirtti. Arıkoğlu, ayrıca uygun bir alan gösterilmesi halinde işadamı Fuat Tosyalı’nın İskenderun’a bir spor tesisi yapmayı istediğini de belirterek, kendisine gıyabında teşekkür etti. 

İşadamlarının sporculara desteği olduğunu ancak bunu biraz daha arttırmalarını rica ettiklerini belirten İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Arıkoğlu, basının da bu konuda desteğini beklediklerini ifade etti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, gençlerin spor yapması ve bu ortamı bulabilmesi için ayrıca işadamlarının bu konuda teşvik edici destek vermesi için basın mensupları olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirtti. Cıncık, “yeter ki gençler spora yönelsin ve kentimiz, ülkemiz her dalda başarılı sporcular yetiştirsin. Akdeniz bölgesindeki bir kent olarak İskenderun tüm sporlara uygun bir kenttir. Yeter ki ortam hazırlansın. Biz de bu konuda elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz ve sizin çalışmalarınıza da desteğimiz artacak. İşadamlarını da çok yormadan desteklerini talep etmek gerekiyor. Gerçekten ihtiyacı olan takımlar için istemek en doğrusu.” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet