Skip Navigation Links

Körfezin Gurur Abidesi Hilton Yükseliyor..

Hilton Otel ve AVM’nin açılışının müjdesinin verildiği ve AVM mağazasındaki birçok ünlü markanın işletmecilerinin de yer aldığı toplantı Yelken Kulübü

Körfezin Gurur Abidesi Hilton Yükseliyor..Foto
Galeri

Ekonomi   A+a-

31 Mart 2016’da AVM’nin açılışının müjdesinin verildiği ve AVM mağazasındaki birçok ünlü markanın işletmecilerinin de yer aldığı toplantı Yelken Kulübü'nde gerçekleştirildi. Toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Edip Zelluh ve Nezih Zelluh katılırken konuklara otel projesiyle ilgili bilgiler verildi.

İskenderun’un artık gelişen ve büyüyen bir kent olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’a yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açığız. Projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Feyezan Kanalı Islah çalışmalarımız başladı. İkinci bir sahil projesi olacak. İskenderun Teknik Üniversitemiz geldi. Öğrenci sayımız artacak. İskenderun neden bir Eskişehir olmasın. Hükümetimizle her daim istişare halindeyiz. Ankara’da bağlarımız kuvvetli tüm yatırımları seferber ederek projelerimiz hayata geçiyor. Amanos Tüneli’nin de takipçisiyiz. İskenderun ayrıcalıklı bir kent ve Mega kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. İskenderun'a 5 yıldızlı otelin olmaması kent adına büyük bir eksiklikti! İstihdama da büyük katkılar sağlayacak olan İskenderun Hilton Otel ve Avm projesini kentimize kazandıran Edip Zelluh ve Zelluh ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart 2016’da güzel bir açılış olacak” dedi.

Mimari ve estetik görüntüsüyle İskenderun Hilton Otel ve Avm ‘yi kentimize kazandıran Edip Zelluh ve ailesine teşekkürlerini sunan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Slaydını izlediğimiz projeye hayran olmamak elde değil. İskenderun’a çok yakıştı. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Burada birçok marka olacak ve bizler sanayiciler olarak da artık, Adana veya diğer şehirlere gitmemize gerek kalmayacak. Kendi memleketimizde de bu marka ürünleri bulabileceğiz. Ayrıca burada birçok insanımıza istihdam da sağlanacak. Sayın Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in de gayretleriyle İskenderun gelişiyor ve büyüyor. Artık nice güzel projelerle İskenderun adından sıkça söz ettirecek. İskenderun, ekonomisiyle, sanayisiyle, turizmiyle Türkiye'nin en önemli yerleşim yerlerinden birisi olacak” dedi.

Birçok marka işletmecisi de yaptıkları konuşmalarda sabırsızlıkla açılışı beklediklerini ifade ederek burada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Sahil kordonunda yapımı devam eden ve 31 Mart 2016’da açılışı için gün sayılan, mimarisiyle, estetiğiyle herkesi hayran bırakan 5 yıldızlı Hilton otel ve AVM birçok marka işletmecisi tarafından gezilerek, şantiye de Edip Zelluh ve yetkililer tarafından işletmecilere bilgiler verdiler. Şantiyeyi gezen AVM işletmecileri Hilton otel ve AVM’ye hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Bu yatırımın toplamda 120 milyon dolara mal olacağını ifade eden Edip Zelluh, otel yapımının istihdama da büyük katkılar sağlayacağını, çalışanların büyük bir bölümünün bölgeden alınacağına önem göstereceklerini söyledi. 5 yıldızlı otel ve AVM’nin İskenderun'a büyük kazanımları olacağının altını çizen Edip Zelluh, otelin hizmete girmesinin ardından da kentte ileriye yönelik çok önemli adımlarında başlangıcı olacağını ifade etti.

Körfezin Gurur Abidesi Hilton Yükseliyor.. foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet