Skip Navigation Links

Reyhanlı Belediyesi Camilerin Temizliğini Yapıyor

Sosyal Belediyecilik Uygulamaları kapsamında; Belde halkının yerel ve ortak ihtiyaçlarını karşılamakla görevli olan belediyeler

Reyhanlı Belediyesi Camilerin Temizliğini Yapıyor

Gündem   A+a-

Sosyal Belediyecilik Uygulamaları kapsamında; Belde halkının yerel ve ortak ihtiyaçlarını karşılamakla görevli olan belediyeler, “sosyal devlet” anlayışının bir gereği olarak, sosyal belediyecilik uygulamalarıyla kentte yaşayanların refah düzeylerini arttırmaya, sosyal dengeyi kurmaya, sosyal barışı ve adaleti sağlamaya çalışarak yerel ve bölgesel kalkınmaya destek olmaktadırlar. 
Bu kapsamda Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında Evde Bakım ve Temizlik hizmetleri ekibi kurdurdu.
Kurulan ekip Destek Hizmetleri ve Satın Alma Müdürlüğü emrinde faaliyetlerine başladı. Öncelikle vatandaşlarımızın temiz ortamlarda, gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçemizde bulunan tüm Camilerimizin temizliği ile işe başlayarak Sosyal Belediyecilik anlayışına bir imza attı.
Kış aylarında hava şartlarının kötü olması ve ayrıca yoğun kullanımdan dolayı zaman zaman geniş ve kapsamlı bir temizliğe ihtiyaç duyan camilerimiz ibadet yerleri olarak toplumun tüm sosyal kesimlerinin bir araya geldiği, toplu bulunduğu yerlerdir. İbadet yerlerimizi temizlemek için kolları sıvayan Reyhanlı Belediyesi, yaklaşık olarak ilçemizde bulunan 30 camimizin temizliğini bitirdi. İlçe merkezinde bulunan bütün camilerin tamamı temizlenene kadar faaliyete devam edilecek.
Belediyemizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan bu çalışmalar vatandaşlar tarafından çok büyük bir ilgi ve takdir topluyor Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’ye memnuniyetliklerini belirtip başarılar diliyorlar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet