Skip Navigation Links

Culha'dan Arsuz CHP'ye Tebrik Ziyareti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz İlçe Teşkilatı ziyaretinde üç başkanla buluştu.

Culha'dan Arsuz CHP'ye Tebrik Ziyareti

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kongre sürecini gençlik kolları seçimiyle tamamlayan CHP Arsuz İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, göreve getirilen yeni yönetimleri tebrik etti. Kongrede güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçilen Faik Çekin’in yanısıra, CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Remziye Berkyürek'e ve CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Taner Kırılmış’a başarı dileklerini sunan Başkan Culha, yerel yönetim ile parti işbirliğindeki koordineli ve uyumlu çalışmanın son 4 seçimin sonucuna da olumlu katkısına dikkat çekti.

"Çalışmalarımız takdir görüyor"

Gerçekleşen tebrik ziyaretinden dolayı Başkan Culha ve meclis üyelerine teşekkür eden CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, "Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha ve ekibine, göreve yeni seçilen ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kollarına tebrik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kongremizde bizlere çok güçlü destek verdiler. Bizler de desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. 25 aydır birlikte çalışıyoruz. Birbirimizi yakından tanıyoruz. Bu desteğin verilmesinin nedenini de  ilçe yönetimimizin çalışmalarının takdir edildiğini ve kabul gördüğünü düşünüyoruz. Bu da bize ayrıca mutluluk veriyor" dedi.

"Arsuz'da güçlü bir yerel iktidar var"

CHP'nin büyük bir aile olduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, "Ben uzun süredir bu örgütün içinde yaşayan bir arkadaşınızım. Bu partiyle hukukum belediye başkanı olmadan çok eskilere dayanıyor. CHP'nin Arsuz'daki coşkusu biraz farklı. Bu coşkuyu başka örgütlerde yaşayamıyoruz. Seçim dönemlerinde beraber çalıştık, güzel çalışmalara imza attık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle kadınlarımız çok farklıydı. İnanılmaz bir çaba harcadılar, candan, içten, samimi, her zamanki gibi dinamik durarak mücadele ettiler. Onlara ayrıca teşekkür ederim. Taner kardeşim de bir nefer gibi yıllardır partimizde çalışıyor. Şimdi CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı oldu. Çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. İlçe yönetim kurulu üyeleri de tek tek tanıdığımız, bölgeyi çok iyi bilen ve bölgesel temsiliyeti sağlayan, dinamik, dürüst, deneyimli arkadaşlarımız. Seçimler, bir nöbet değişikliğidir. 2,5 yıldan sonra ilçe yönetiminde  bazı değişiklikler oldu. Ancak herkes bu partinin baş tacıdır. Listede adı olan - olmayan herkes, bu partinin yönetim kurulu üyesi gibi ortaklaşa, koordineli ve uyum içerisinde çalışmaya devam edecektir. Ayrıca biz şanslıyız, çünkü Arsuz'un yerel bir iktidarı var. CHP yerel iktidarı, ilçe örgütü, kadın kolları ve gençlik kolları ile bir bütündür. Şunu da övünerek söylüyorum; biz sürekli ilçe örgütümüzle koordineli bir şekilde yönetimi hedeflemişizdir. Sürekli istişare halindeyiz. Buradaki aktivitelerin ve çalışmaların en az yüzde 95'inde ilçe başkanımızla birlikte koordineli çalışma yapıyoruz.  Çalışmalarımızı yine bir arada sürdüreceğiz, birbirimizi destekleyeceğiz. Bizden hangi katkı, hangi destek isteniyorsa biz bunu görev sayacağız. Biz, sizi kendimizden farklı görmüyoruz. Biz bir bütünüz, CHP'nin ve halkın temsilcileri olarak buradayız. Bir araya geldiğimizde hepimiz güzel bir tablo oluşturuyoruz" dedi.

"Kardeşlik ve huzur ortamını koruyacağız"

Ülkedeki kötü gidişata da dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Ülkemizde, özellikle doğuda ciddi bir kaos var. Bu kaostan nasıl çıkılacağını da kimse bilmiyor. Dış politikada ciddi sıkıntılar var. Sadece Arsuzlular değil, Hataylılar olarak panik ve tedirginlik içerisinde yaşıyoruz. Böyle bir ortamda bölgenin endişelerini taşıyan ve çözmeye yönelik çalışmalar yapan, ülkede barışı  sağlamak için çaba sarfeden parti CHP'dir. Bölgemizde var olan barışın ve huzurun, özellikle kendi ilçemizde dünyaya örnek gösterilen kardeşlik ve huzur ortamının bozulmaması yönünde gerekli çabanın devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Bunu da bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hep birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet