Skip Navigation Links

PKK saldırısı: 1 şehit

Hatay'ın İskenderun ilçesi Akarca Taşocakları mevkiinde bir grup teröristin açtığı ateş sonucu bir korucu başı şehit oldu.

Gündem   A+a-

 1).jpg" width="674" height="325" align="top" alt="" />
 
 
Hatay’ın İskenderun ilçesi Akarca Taşocakları mevkiinde bir grup teröristin açtığı ateş sonucu bir korucu başı şehit oldu.
Sabaha karşı saat 03.00 sularında, Akarca Taşocağı civarında, güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları...
Hatay’ın İskenderun ilçesi Akarca Taşocakları mevkiinde bir grup teröristin açtığı ateş sonucu bir korucu başı şehit oldu.
 
Sabaha karşı saat 03.00 sularında, Akarca Taşocağı civarında, güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda askeri birlik sevk edildi. Sabaha kadar devam eden çatışmada, köy korucusu Ömer Salık olay yerinde şehit oldu. 53 yaşındaki Ömer Salık'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 5 çocuk babası olan ve fırıncılık yapan Ömer Salık'ın 10 yılı aşkın süredir gönüllü koruculuk yaptığı öğrenildi.
 
Acı haberi alan aile yakınları, Buluttepe'de bulunan evlerinin önüne dev Türk bayrağı asarak taziye çadırı kurdu.
 
Ömer Salık yakınları, gece yarısından sonra haber geldiğini ve Salık'ın Akarca mevkiine gittiğini, sabaha karşı ise şehit haberinin kendilerine ulaştığını söyledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet