Skip Navigation Links

2016 yılına büyük bir umutla gireceğiz

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

2016 yılına büyük bir umutla gireceğizWeb
TV

Gündem   A+a-

İGC Başkanı ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Vurucu, hayırlı olması dileklerini iletti.
Belen’de ağır bir mali yük ile göreve geldiklerini, buna rağmen halka en iyi hizmeti verebilmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirten Belen Belediye Başkanı Vurucu, şunları söyledi:
“2016 yılına büyük bir umutla gireceğiz. Şu anda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Borçlarımız az değil, Belediye’ye ait malların üzerinde hacizler mevcut. İşçilerimize de esnafımıza da borçlarımız var. İnşallah Ocak ayı içinde önemli bölümünü ödeyebileceğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da önemli projelere daha rahat yöneleceğiz. Biri yürüyen merdivenli olmak üzere 3 tane daha üst geçit yapacağız, yolları asfaltlayacağız, halk pazarlarımızı tamamlayacağız. Diğer önemli projelerimizi ele alacağız. Bunlardan biri de Belen Devlet Hastanesi. Şu anda Sayın Bakan’ın imzasını bekliyor. “
TOKİ konusunda sona yaklaşıldığını belirten Vurucu, Belen’i kurtaracak projelerinin olduğuna dikkati çekerek, “Sayın Kaymakam bize büyük destek veriyor. SGK ve Maliye eski parayla 37 trilyonu bulan borçlanmalarımızı yapılandırmak için çalışıyoruz. Muhtemelen 25 trilyona düşecek.Bunu gerçekleştirirsek gayrımenkullerimizdeki hacizler de kalkacak. Alyapı çalışmalarımız, şebeke çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar tamamlanınca üstyapıya geçeceğiz. Asvalt yapmak istiyoruz. Bu noktadan sonra fazla sıkıntımız kalmayacak.”şeklinde konuştu.
Vurucu, Belediyeyi devraldıktan sonra birçok evrağın olmadığını gördüklerini, şu ana kadar 5 müfettişin bu konuları incelediğini ve “burası bakkal dükkanı gibi yönetilmiş” dediklerini belirtti. Vurucu, evrakları artık düzgün tuttuklarını, çatı katını arşiv haline getireceklerini ifade etti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da, Cemiyetin çalışmalarını anlatarak, Başkan Vurucu’yu 9 Ocak’da yapılacak Basın Gecesi’ne davet etti.

2016 yılına büyük bir umutla gireceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet