Skip Navigation Links

Karacaoğlan Caddesi İçmesuyu Şebekesiyle Tanıştı

Hatay Büyükşehir belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içmesuyu şebekesi bulunmayan yeni yerleşim

Karacaoğlan Caddesi İçmesuyu Şebekesiyle Tanıştı

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içmesuyu şebekesi bulunmayan yeni yerleşim yerlerinde şebeke döşeme çalışmalarının yapıldığını bildirdi.

Merkez ilçe Antakya’ya bağlı Güzelburç Mahallesi Karacaoğlan Caddesi’nde ikamet eden vatandaşların içmesuyu ihtiyaçlarını kuyudan giderdiklerini ve edilen talep doğrultusunda bu duruma son vermek amacıyla çalışmaların ivedi bir şekilde başlatıldığını belirterek,  bu kapsamda mahalleye 90’lık ve 63’lük 3 bin 500 metre içmesuyu şebekesinin döşendiğini ayrıca, 10 iş yerinin ve 120 hanenin içmesuyu şebekesiyle tanıştığını aktardı.    

Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşların içmesuyu yönünden sıkıntı yaşamayacağını belirten Genel Müdürlük, ayrıca Hatay genelinde bakımsızlıktan işlemez hale gelen eski içmesuyu hatlarında da yenileme çalışmalarının yapıldığına dikkat çekerek, yapılan çalışmalar sayesinde kesintilerin önüne geçtiklerini bildirdi.  

Mahallelerde ve merkezde içmesuyu arızalarının sıkı takip edildiğini ve arızaların ivedi bir şekilde giderilmesi için yoğun çabaların verildiğini bildiren İdare, söz konusu çalışmada 2 kepçe ve 8 personelin görev yaptığını açıkladı.

Eksikliğin giderilmesinden ve yapılan diğer çalışmalardan dolayı son derece memnun olan vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU’ya teşekkür etti.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet