Skip Navigation Links

Sahte İçki Düdüklü Tencereden, Sahtekar Dolaptan Çıktı

Sahte içkilere polis tarafından el konuldu

Sahte İçki Düdüklü Tencereden, Sahtekar Dolaptan Çıktı

Yaşam   A+a-

Adana Emniyet Müdürlüğünün yaklaşan yılbaşı öncesi sahte içkiye yönelik yaptığı operasyonda içkiler düdüklü tencereden çıkarken, bir zanlı ise saklandığı elbise dolabında bulundu.
Edinilen bilgiye göre Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşan yılbaşı öncesi içki tüketimi artacağından çok sayıda zanlının piyasaya sahte içki süreceği ihbarını aldı. Polis gerekli takibi yaptıktan sonra 22 adrese eş zamanlı operasyon için karar aldı. Polis bu sabah şafak vakti adreslere baskın düzenledi. Polis sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Onur Mahallesi'ndeki bir adrese terörle mücadele ekipleriyle birlikte girdi. Ramazan K. isimli sahte içki piyasaya sürmeye hazırlanan zanlıyı arayan polis kapıyı çalıp içeri girdi.
Polis Ramazan A.'yı sorup evdeki herkesin kimliğini topladı. Ramazan K.'nın kardeşi ağabeyinin bir iş için Şanlıurfa'ya gittiğini söyledi. Ancak polis Ramazan K.'nın evde olduğunu bildiği için eve girerek arama yaptı. Yapılan arama sırasında Ramazan K. elbise dolabına saklanmış halde bulundu. Bulunduğu yerden çıkartılan Ramazan K. gözaltına alındı. Polis evde yapılan aramada da çok sayıda sahte içki ele geçirdi. Evin arka tarafında da rakı koymak için kullanılan bidonlar ve şişeler ele geçirildi. Polis Adana'da Mısır Çarşısı olarak bilinen yere de baskın yaptı. Yapıla baskın sırasında bir iş yerinden rakı kokusu geldiğini fark eden polis iş yerinin kapısını çilingir marifetiyle açtırdı. Polisler açılan iş yerine girerek arama yapmaya başladı. Polis önce küçük ev aletlerinin kutusunun içine konmuş halde çok sayıda sahte içki ele geçirdi. Polis aramayı derinleştirdiğinde bir normal tencere ile düdüklü tencerenin içinde bile sahte içki buldu. Polis arama yapmaya devam ettikte 1 metrekarelik iş yerinin er tarafından sahte içki çıktı. Polis sahte içkilere el koydu. Yapılan aramalarda cinsel içerikli hap ve kremde ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Zanlılar sorgularından sonra adliyeye sevk edilecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet