Skip Navigation Links

Mal Canın Yongası

Portakal ve mandalina alım satımı için Adana'ya giderken otoyolda kaza yapan bir kişi, kaza sonrası yola saçılan mallarını toplama telaşına düştü.

Mal Canın Yongası

Dörtyol   A+a-

Hatay'ın Dörtyol ilçesinden portakal ve mandalina alıp satmak için Adana'ya gelirken otoyolda kaza yapan bir kişi, kaza sonrası yola saçılan mallarını toplama telaşına düştü.

Edinilen bilgiye göre, kaza Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. Musa Bahadır, 01 NB 285 plakalı kamyonetiyle Hatay'ın Dörtyol ilçesinden portakal ve mandalina satın alarak Adana'ya gelmek için yola çıktı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyulundan Mersin istikameti tünel içinde kamyonetin sol arka tekeri patladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Bahadır'ın kullandığı araç yan yattı. Kasada bulunan portakal ve mandalinalar ise yola döküldü. Kamyonetten inen Bahadır hemen akrabalarını arayarak kaza yaptığını söyleyip bir kamyonet çağırarak yola dökülen malların toplanmasını istedi.

Bu arada karayolları ekipleri de kazayı öğrenerek yolu temizlemek için geldi. Ancak Bahadır karayolları ekiplerine beklemelerini söyledi. Bir süre sora Bahadır'ın akrabaları gelince yola dökülen ve zarar görmeyen portakal ve mandalinaları toplayarak diğer kamyonete koydu. Kaza nedeniyle otoyolda trafik tek şeritten verildi. Bahadır ise malların hepsini kurtaramasa da bir kısmını toplayıp kurtarabildi.

Polis, kazayla ilgili çalışma başlattı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet