Skip Navigation Links

Dois Döner İskenderun'un Ankara'daki Gururu

İskenderun tavuk ve et döner lezzetini Ankaralılarla buluşturan Dois Döner, Kumrular Caddesi Kızılay'da Hatay ve İskenderun'un gururu olarak hizmet ve

Gündem   A+a-

 
Dois Döner İskenderun’un Ankara’daki Gururu
 
İskenderun tavuk ve et döner lezzetini Ankaralılarla buluşturan Dois Döner, Kumrular Caddesi Kızılay’da Hatay ve İskenderun’un gururu olarak hizmet vermeğe devam ediyor.
Odun ateşinde tavuk ve et dönere ilave olarak Hatay’dan Dünya’ya ulaşan lezzet peynirli künefeyi de yine odun ateşinde pişirerek sunan Dois İskenderun Döner, geniş salonu, İskenderun manzarası tablolarıyla hemşehrilerinin memleket hasretini giderirken, döner ekmeğini de kendi bünyesinde oluşturduğu fırınında üretiyor.
Demokratik Sol Parti Hatay Milletvekili Adayları Ali Bıkmaz, Adnan Günal, Cuma Yurdakul ile İl Başkanı Yılmaz Eşki’nin ziyaret ettikleri Dois İskenderun Döner Sahibi Derviş Gökpınar, Hatay’dan her gün onlarca kişinin gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtirken, Hatay’ın odun ateşinde tavuk-et döner ile peynirli künefe lezzetini en iyi şekilde sunmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Milletvekili Adayı hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Dois İskenderun Döner Sahibi Derviş Gökpınar, “Hemşehrilerimiz geldiği zaman bir memleket hasreti gideriyoruz. Onlara da bildikleri o güzel odun ateşinde döner ve künefe ikramımızla İskenderun hasretini gideriyoruz.” Dedi.
Dois Döner’de hizmet veren ustaları da yine İskenderun’dan götürdüğüne dikkat çeken Derviş Gökpınar, siyasetçiler, öğrenciler ve İşdünyasından yüzlerce kişinin Ankara ziyaretlerinin uğrak ve buluşma noktası haline gelen Dois İskenderun Döner’in ününü Türkiye sathına yayma çalışmalarına yakında başlayacaklarını söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet