Skip Navigation Links

Kavşak Düzenlemeleri Hatay'a Renk Katıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kavşak düzenlemelerinde Hatay'a yeni bir soluk getirdi.

Kavşak Düzenlemeleri Hatay'a Renk Katıyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, tüm dünyada Medeniyetler Şehri olarak bilinen Hatay’ın eşsiz dokusuyla uyum sağlayacak kavşak ve peyzaj düzenlemelerini bir bir hayata geçiriyor.

BAŞKAN SAVAŞ’IN ESTETİK ŞEHİR HASSASİYETİ ÇALIŞMALARA YÖN VERİYOR

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bilhassa üzerinde durduğu çalışmalar neticesinde Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin titizlikle üzerinde yoğunlaştığı kavşaklar, gece ve gündüz göze hitap eden bir görüntüye kavuşturuluyor.  
Bugüne kadar alışılagelmiş bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmalarının yanı sıra kavşaklarda sıradanlığı bitirerek LED ışıklandırmalar ve yonga renkli doğal taş kullanan HBB ekipleri, şehrin kavşaklarını düzenli bir trafik akışının yanında estetik düzeyi yüksek alanlar haline dönüştürüyor.

DEFNE SİNANLI KAVŞAĞI’NA ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRILDI

Hatay’a yakışır bir kent görünümü için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Defne ilçesine bağlı Sinanlı Kavşağı’nda renkli taş ve yongalar kullanarak modern ve estetik bir görünümü vatandaşlara sundu.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDA ESTETİK KAYGI GÜDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleştirilen kapsamlı ve göze hitap eden kavşak çalışmaları sonrasında vatandaşlar, alışılagelmişin dışında hizmette yeni bir soluk getiren ve hemşehrilerinin daha estetik bir kentte yaşaması için çaba sarf eden Başkan Savaş’a teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet