Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

6 İlde 45 Adrese Eş Baskın

Hatay’ın da bulunduğu İstanbul merkezli 6 ilde suç örgütüne yönelik operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

6 İlde 45 Adrese Eş Baskın

Gündem   A+a-

İçersinde Hatay’ın da bulunduğu İstanbul merkezli 6 ilde suç örgütüne yönelik operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 Temmuz'da Etiler'deki İskambil Oyun Derneği'nde 4 kişinin, 8 Kasım'da Gaziosmanpaşa'da 2 polisin yaralandığı silahlı saldırıların iki ayrı suç örgütünün mensuplarınca gerçekleştirildiğini tespit etti.

Şüphelilerin yakalanması için İstanbul, İzmir, Hatay, Yalova, Muğla ve Antalya'da belirlenen 45 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, suç örgütlerinin liderleri oldukları iddia edilen F.İ.K. ve N.E'nin de arasında yer aldığı 22 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirildi.

Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 14 tabanca, 1 av tüfeği, çok miktarda mermi ve fişek, 1 çelik yelek, 2 bıçak, sahte sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı ile 933 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Etiler Tanburi Ali Efendi Sokak'taki İskambil Oyun Derneği'ne 3 Temmuz'da kimliği bilinmeyen kişilerce ateş açılması sonucu 4 kişi yaralanmış, olaydan sonra kaçan saldırganlardan 6'sı polis tarafından 8 Temmuz'da yakalanmıştı.

Gaziosmanpaşa'da 8 Kasım'da meydana gelen olayda ise uygulama yapan polis ekibi, 34 UUP 50 plakalı otomobili şüphe üzerine durdurmuş, araçtaki 5 kişi polislere tabancayla 4 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçmış, polis memurları E.A. ve S.T. ayağından yaralanmıştı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş