Skip Navigation Links

Gençlik Meclisi Oluşturuldu

Dörtyol Belediye Meclisi’nin 01 Eylül 2015 tarih ve 76. karar sayı numarasıyla kuruluşunu ve yönetmeliğini onayladığı Dörtyol Belediyesi Gençlik 

Gençlik Meclisi Oluşturuldu

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediye Meclisi’nin 01 Eylül 2015 tarih ve 76. karar sayı numarasıyla kuruluşunu ve yönetmeliğini onayladığı Dörtyol Belediyesi Gençlik Meclisinin açılışı yapıldı.

Milli Mücadele’de İlk Kurşun’un atılışının 97. yıl kutlamaları gibi anlamlı bir güne denk getirilen Dörtyol Belediye Gençlik Meclisi’nin açılışına Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Gürakan, Meclis üyelerinden bazıları, MHP 26. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Akif Terzi, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Dörtyol Belediyesi Gençlik Meclisi Kurucu Kurul üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kurucu Kurul Başkanı Okan Maden bir teşekkür konuşması yaptı ve amaçları hakkında açıklamalarda bulunarak; “Bugün buraya heyecanımızı da alıp geldik. Gençlerinde söz hakkı olduğu, fikrinin tohumlarının saçılmasında, filizlenip yeşermesinde katkıları olan başta Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy, Kaymakamımız Recep Soytürk, Belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da aydınlık yarınların teminatı olduğuna inandığı gençliğe seslenerek bütün umutlarının gençlikte olduğunu ve geleceğin asıl sahipleri olan gençlerin karar alma süreçlerinde etkin ve verimli bir rol almaları amacıyla böyle bir meclisi hayata geçirdiklerini ifade etti. 

Okan Maden başkanlığındaki divanda İsmail Enes Avcı Başkan Yardımcılığı, Ali Rıza Arslan Meclis Başkan Vekilliği, Mediha Çetinsoyu ve Tayfun Gürcoğlu ise Divan Katiplikleri görevlerini aldı.

Meclis sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeliklerinin seçimlerinin ise ileri bir tarihte yapılacağı belirtildi.

Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet