Skip Navigation Links

Mehmet Arslan: Mağdur Edildim !!!

Alevi Toplumu Adına Gitmedim O Sözleri de Söylemedim !!!

Mehmet Arslan: Mağdur Edildim !!!

Gündem   A+a-

Alevi Toplumu Adına Gitmedim O Sözleri de Söylemedim !!!

İskenderun’da genç Alevi İnanç Önderi Mehmet Arslan’ın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i Ehlibeyt ve Alevilik konulu konferansına verdiği destekten dolayı ziyareti ve plaket takdimi sonrası  belediye basın bürosu tarafından medya kuruluşlarına servis edilen haberdeki ayrıntılar nedeniyle yaşadığı linç kampanyası devam ediyor.

İskenderun Belediyesi basın bürosu tarafından servis edilen haber metninde AK Parti’li Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e “Alevi cemaati olarak her zaman arkanızdayız. Yaptığınız büyük projeleri beğeniyor ve sonuna kadar destekliyoruz” şeklinde Mehmet Arslan’ın Alevi Cemaati adına söylediği iddia edilen sözlere Alevi toplumundan gelen tepkiler sosyal medyada linç kampanyasına dönüştü.

Genç Alevi İnanç Önderi Mehmet Arslan ise yaşadığı olumsuz tablo ve linç kampanyasının ardından yaptığı açıklamada, ziyaretin Alevi toplumunu temsilen yapılmadığını ve ziyarette de haberde konu edildiği gibi siyasi söylemlerde bulunmadığını, övgüler yağdırmadığını ve de Alevi toplumu adına destek sözlerinin söylenmediğini ifade ederek, ziyaretin toplamda 20 dakika sürdüğünü ve plaketin de Ehlibeyt ve Alevilik konulu konferansına verilen desteğe kişisel bir teşekkür plaketi anlamı taşıdığını söyledi.

Mehmet Arslan açıklamasında şöyle dedi:  “Benim belediye başkanına yapmış olduğum ziyarette başkanın hizmetlerinden dolayı destek olduğum, destek olacağım, camiamızın destek olacağı şeklinde söylemim olmadı. Bu durumu bu şekilde haberleştirip gazetecilere mail atanların ne amaçladığını halen anlamış değilim. Dün geceden beri uyuyamadım. Ben iyi niyetliyim. Başkanımızın katkılarına sessiz kalmamak adına plaket sunumu yaptım.”

Mehmet Arslan, avukatı aracılığıyla da tekzip gönderdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet