Skip Navigation Links

HBB'nin Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

HBB Şehir tiyatrosu sanatçıları Altınözülü çocukların yüzüne tatlı bir tebessüm kondurdu.

HBB'nin Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, sahnelediği tiyatro oyunlarıyla çocukların eğitim dışında kalan zamanlarında kaliteli vakit geçirmesi ve düşsel dünyalarının zenginleşmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İnsanı insana, insanla anlatma sanatı olarak nitelenen tiyatroyu, eğitici ve sosyal yönü ağır basan bir sanat dalı olarak çocukların geleceğe hazırlanmasında bir araç olarak gören HBB, 15 ilçede oyunlarını sahneleyerek ilgi olmayı sürdürüyor.

HBB ŞEHİR TİYARTOSU SANATÇILARI ALTINÖZÜLÜ ÇOCUKLARIN YÜZÜNE TATLI BİR GÜLÜMSEME KONDURDU

18 Aralık Cuma günü Altınözü ilçesine konuk olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Atatürk İlkokulu’nda sahnelenen “Minik Avcı” adlı oyunla, çocukların keyifli ve bir o kadar da nitelikli zaman geçirmesine vesile oldu.

Naci Aslan’ın yazdığı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın başarılı Sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği “Minik Avcı” adlı oyunu ilgiyle izleyen minikler, yüzlerindeki gülümsemeler ve alkışlarıyla oyuna dair beğenilerini ortaya koydular.

HBB’NİN TİYATRO SANATÇILARINDAN MİNİKLERE HEDİYE JESTİ  

Sahnedeki başarılı performanslarının ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, tiyatrosever miniklere boyama kitabı ve balon hediye ederek, çocuklarla anı fotoğrafı çektirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet