Skip Navigation Links

Başkan Savaş’ın Şehit Aileleri Hassasiyeti Takdir Topladı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, vatanı ve milleti uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizin

Başkan Savaş’ın Şehit Aileleri Hassasiyeti Takdir Topladı

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, vatanı ve milleti uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizin aileleri ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde bir araya geldi.

Başkan Savaş, bugün gelinen noktada şehitlerimizin cennet vatanımız uğruna akıttığı kanların rengini alan ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasının şehit ailelerinin en haklı gurur kaynağı olduğunu ifade etti. 

BAŞKAN SAVAŞ: TERÖR, YUVALARI YIKAN VE ÜLKEYE BELA OLAN BİR VEBA GİBİ

Hain terör saldırılarının geçmişte olduğu gibi bugün de canımızı yakmaya ne yazık ki devam ettiğini vurgulayan Başkan Savaş, yuvaları yıkan ve ülkemizi maddi, manevi zarara uğratan terör gruplarını kınayarak, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize ve ailelerine baş sağlığı diledi.

ŞEHİT AİLELERİ BAŞKAN SAVAŞ’A DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediye  Başkan Vekili Serdar Güven’in de eşlik ettiği anlamlı toplantıda şehit ailelerinin, vatan uğruna feda ettikleri evlatlarının geride bıraktıkları vatana emanet ailelerinin sorunları ve talepleri ele alınırken, şehit aileleri ile her fırsatta bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Başkan Savaş’a bu hassasiyetinden ötürü teşekkür edildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet