Skip Navigation Links

Halkın hem gönlü hem de midesi doyacak..

Yusuf Civelek, halkıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ve halkın hem gönlünü hem de midesini doyuracaklar

Gündem   A+a-

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz ve ilçe yönetimi ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Kırmızıoğlu, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e hayır olsun ziyaretinde bulundular.
İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, DSP İktidarı döneminde Dr. Yusuf Civelek’in SSK Hastanesi Başhekimliği görevine atanması sonrası ziyaret ettiğini, şimdiki ziyaretin de Belediye Başkanlığı makamında olması nedeniyle de ayrıca gurur duyduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de, İskenderun için en iyisini yapmak gayretinde olduklarını belirterek, 14 trilyon acil ödenmesi gereken, 250 trilyon da yapılandırılmış borç devraldıklarını söyledi. Tüm bu zorlukları aşacak bir ekip ruhu içinde olduklarını belirten Dr. Yusuf Civelek, halkıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ve halkın hem/" target="_blank">hem gönlünü hem de midesini doyuracaklarına dikkat çekti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet