Skip Navigation Links

Özel İkem Koleji Başarıya Doymuyor

İKEM Koleji Spor Kulübü Basketbol Genç Kızlar Kategorisinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni uzatmalarda 85-84 yenerek finale yükseldi.

Özel İkem Koleji Başarıya Doymuyor

Spor   A+a-

14 Aralık Pazartesi günü Antakya' da yapılan karşılaşmanın 76-76 berabere bitmesi üzerine uzatma dakikalarında 85-84’lük skorla galip gelmeyi başararak finale yükseldi. 5 Ocak 2016 Salı günü saat 18.00’de İskenderun’da Antakya Güney Spor Kulübüyle yapılacak olan final karşılaşmasında hedef şampiyonluk. Birinciliği alan takım Anadolu şampiyonası grup elemelerine gitmeye hak kazanacak. Antrenör Hamit Duman, ‘’Çok çalışıyoruz, çok çaba gösteriyoruz, şampiyonluğu hak ediyoruz. İnşallah sonuna kadar mücadele edip gülen taraf biz olacağız.’’ dedi.
         Galibiyet sonrası İKEM Koleji Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törende sporcular ilgi odağıydı. Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende öğrenciler madalyaları ile birlikte sahnede yerlerini aldı. Okul Müdürü Sn. Galip ŞENER, ‘’Bu başarınız ilk değil, biliyorum son da olmayacak. İKEM Koleji olarak her zaman arkanızda durmaya devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum.’’ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet