Skip Navigation Links

İskenderun Yenileniyor

İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Kontrol ekipleri, İsmet İnönü (PAÇ) meydanı, EDAŞ karşısında ki kamulaştırılan alanda yıkım

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Kontrol ekipleri, İsmet İnönü (PAÇ) meydanı, EDAŞ karşısında ki kamulaştırılan alanda yıkım yaptı.
Barbaros Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi. No:14/B ve 14/C de ki iş yerleri, dün sabah saatlerinde, İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Kontrol ekipleri tarafından yıkıldı. Polis ve zabıta ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında yapılan yıkım sırasında tatsız bir olay yaşanmadı.
Burçak Fırını ile bitişiğindeki boş alan ile birlikte yaklaşık 3000 m2 lik alan, imar planında “Sosyal Tesis Alanı” olarak ayrıldığı ve yıkımı gerçekleştirilen alan içinde çevre yerleşim alanlarının ihtiyacı olan Sosyal Tesis yapımının planlandığı İmar Müdürlüğü tarafından açıklandı.
Açıklamada, sosyal tesisler kapsamında, kütüphane, kurs salonları, el becerisi geliştirme atölyeleri, konferans, seminer salonu gibi fonksiyonların yer aldığı ve bu tesisler ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet